Paraffinolajat kennétek 30 hetes hasatokra?
Figyelt kérdés
elküldtem ferjem gyogyszertarba hogy vegyen baba olajat gaby, johnons stb es neki a gyogyszertaros no paraffinolajat adott, mondta neki hogy terhes vagyok es hasamra kell hogy ne szaradjon ki mert viszket es repedezik. De ahogy utana neztem fulbe cseppentik, lenyelik szekredesre, stb de sehol nem olvastam hogy valaki is erre hasznalna!2015. márc. 4. 19:00
1/6 anonim válasza:
30 hetesen már tudnod kellene, hogy születése után pár hónapig azzal kell kenni fürdés előtt a baba bőrét. Kend a hasadra.
2/6 anonim válasza:
Én nem látom értelmét, mert csak zsírosítja a bőr felületét, de nem táplálja valójában a bőrt. Én inkább valami tápláló természetes olajat használnék: olíva, sheavaj, vagy éppen a DM-es Alverde kismama bőrápoló olaj.
3/6 anonim válasza:
Biztos, hogy nem kenném magamra - sem a babára.
4/6 anonim válasza:
én nem is olajoztam a babát, mert csak feláztatja a bőrét, elég a fürdés, azt sem szabad hosszant
koszmóra használtam csak sapkával a fején 20 percig állva hagytam, utána babpuhasörtés kefével mostam a isfejét a fördőkrémes vízben
5/6 anonim válasza:
* a terhes pockra viszont jók az olajtartalmúkrémek.
de én nem paraffint használnék
6/6 A kérdező kommentje:
Hàt hiaba vagyok 30 hetes sosem hallottam errol, 2 eves fiamat se kentem ilyennel soha meg se lett semmi baja. Ezt a patikaba ajanlottak mert nem volt baba olaj. Am baba kakaovajas testapolot hasznaltam eddig, de ferjemnek van egeszsegkartyaja es lehet ilyeneket is venni rola. Csak 1 hetig hasznalnam ezt.
2015. márc. 4. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!