Július közepére ki várja a picikéjét?
Sziasztok! A múlt hétig július 21-re voltam kiírva, most már július 8-ra. Nekem az első babám és kislány lesz.
A terhesség elején kb. 6-8 kilót fogytam, azóta tartom a súlyomat és csak 1 kilót híztam.
Mostanában sokat mozog, és tegnap már az apukáját is hajlandó volt megrúgni. :)
Boldog babavárást és babázást mindenkinek.
Sziasztok! Én július 9-re várom, de remélem nem baj, hogy írok :) Első babánk, kislány lesz :) Sajnos én is elég dundin kezdtem a terhességem, de az elején rengeteget voltam rosszul, így picit fogytam, most, hogy jól vagyok meg robognak felfelé a kilók, szóval most kicsit megijedtem, hogy úgy kell majd begurítani a szülőszobára :D Nagyon aktív a kis hölgy, nagyokat rugdos, de ha apa odateszi a kezét, egyből abbahagyja :D
P.
Sziasztok,
mi július 20-ra várjuk, kislány lesz, már kétszer is biztosra mondták, hogy az :) Első babánk, nagyon izgulunk, nagyon várjuk. Én olyan 4-5 kiló plusznál tartok, de igazából el is fér, mert 45,5 kilóval kezdtem a terhességet (alacsony is vagyok, szóval nem voltam kórosan sovány)
A 14. hétig voltam eléggé rosszul, még utána a 16.-ig hánytam néha, de azóta nagyon jól vagyok, mintha nem is lennék terhes. Így már nagyon élvezem, figyeljük a mocorgást, na meg a pocak növekedését. Mivel alacsony vagyok és vékony, elég egyértelmű pocakom van már most. Valamiféle mozgást már 15-16 hetesen éreztem, egyértelmű ütéseket-rúgásokat a 18. hét óta kapok. Apára már nagyon jól reagál a kisasszony, ha beszél neki, és közben simogatja a hasamat, mocorogni, rugdosni kezd, ahol Apa bekopog, ott "visszakopog" neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!