142-es pulzusszám? 32hetes vagyok!
Volt akinek magas pulzusa volt a terhessége alatt és lett belőle valami,vagy kezdtek valamit vele a dokik??
Azt tudni kell,hogy mindig magas a pulzusom,terhesség előtt is és utána is,de max oan 115 szokott lenni!
Ma a védőnő mért reggel 142es pulzust,normál vérnyomással,most este mértem meg magamnak,most 120lett!
Köszönöm a válaszokat!!
Jah,még annyit,hogy a védőnő nem mondotg rá semmit,csak megkérdezte,hogy futottam-e!mondtam,hogy nem!kiszálltam a kocsiból,sétáltam 10métert,leültem,eltelt kb 10-15perc,akkor mért vérnyomást!tehét nyugi állapotban!
Nekem magasnak tűnik!
Ez sok!
Minél előbb fordulj belgyógyászhoz!
Nekem szívritmus szabályozó gyógyszert kellett szednem.
100-as a pulzusom, orvosomnak mikor mondtam, azt mondta ez még jó terhesség esetén. De figyelnem kell és ha magasabb akkor mehetek vissza. 142 veszélyesen magas!
Védőnő semmit sem mondott?
A vèdőnő semmit nem mondott rá!
Nem,dehogy izgultam :) havonta egyszer megyek hozzá,nem izgultam semmin! :) még nem sikerült elérnem a nőgyógyászt,ha meg lesz,akkor leírom,hogy mit mondott/mi volt!
Ma is néztem ébredés után kb 20perccel,szintén 120 volt!hm,majd kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!