34+2hetes terhesen normalis hogy azt erzem hogy a baba mintha a medencecsontnal nyomna? Illetve szetthuzza a hasam2fele is olyankor elegge faj
Eleg sokszor lennt erzem mar neha olyan mintha a combomat tapogatna mikor epp ugy helyezkedek el.
Meg a hugyvezetekem nagyon tudja kinozni szegenykem..sokszor mintha bugyborekolna ottlennt annyira mocorog,vagy nemtudom hogy mondjam ezt. Elso baba! De erzek olyat is mintha kattana egyett a hasamban olyan fura dolgokat csinal hogy.sokszor nemis ertem ...
Igen, nekem is csinalta, meg kellett allnom ilyenkor, s mely levego...
Hu, a kaparaszas a kormevel volt a legrosszabb.
Az enyem napjaban tobbszor is csuklott. De az csak akkor volt rossz, ha mondjuk epp beszelgettem valakivel, s nem tudtam odakoncentralni, mint mikor viszhangzik a telefon. :)
De a legfurabb az, hogy mar masfel eves a lanyom, de az elejen meg mindig ereztem neha a mocorgast, meg neha-neha most is. Azt hittem megbolondultam, de olvastam, hogy sokan vannak igy ezzel. >)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!