Szentesen szül valaki május13-19-ig? Lesz fogadott orvosotok?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról hogy fizessünk e a dokinak,fogadjuk e meg? Mit gondoltok? Mennyiben másabb a viselkedésük a dokiknak,nővéreknek ha van e fizetve vagy nincsen? 30 hetes vagyok és most jött fel az a kérdés bennünk hogy fizessünk e fogadjunk e dokinak vagy sem? Tanácstalanok vagyunk2015. márc. 2. 11:15
1/1 anonim válasza:
Rövid időn belül két ismerősöm szülésénél voltam bennt Szentesen. Az egyiknél szó szerint hentes munkát végeztek, vérben fürdött a szülőszoba, a másik csodás fertőzést szedett össze. Remélem én nem Szentesen fogok szülni, persze az élet még hozhatja úgyis, de bízom benne, hogy lesz időm elmenni szülni ahova tervezzük. Ja és mindkettő fogadott orvos volt szentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!