Akinek választott orvosa van milyen gyakran jár hozzá?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 21:19
1/7 anonim válasza:
6 hetente, összesen 4 alkalommal jártam hozzá.
2/7 anonim válasza:
7. hét, 9. hét, 12. hét, 18. hét, 22-24. hét és utána még egyszer, majd a 36. héttől hetente, 40. hét betöltésétől naponta.
3/7 anonim válasza:
Havonta járok. A végén pedig már hetente találkozunk. (36. héttől). Szerencsére probléma mentes volt eddig minden!
5/7 anonim válasza:
Havonta jártam a lányommal, 30-32 hét után 3 hetente, de 38 hetesen megszültem, úgyhogy abból nem volt sok. Most ikreket várok, azt mondta a félidőig havonta, utána három hetente, végén még nem tudom.
6/7 anonim válasza:
Pontosan 4 hetente, de ha bármi gondom van, egy telefon és mondja, menjek be a kórházba, soron kívül megvizsgál. Minden hónapban van uh, sima is és hüvelyi is, és ránk szán majd 20 percet, hogy "beszélgessünk".
Ügyes kis nő, jó kapcsolatot tud teremteni. (lehet kell hozzá jó alany is)
26 hetes vagyok, a hüvelyire a lepény állapota miatt va szükség, mert a 19. héten észrevette, hogy rálóg kissé a méhszájra és csak úgy látja rendesen, hasival nem. De nem kellemetlen, ügyesen dolgozik. A babát úgy már nem is látni, max a baba koponyáját vagy épp amit elcsípünk. :)
Minden uh során megnézi a baba szívét, veséjét, belső szerveit, már amit lehet látni, alapos nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!