A terhesség első pár hetében miért fájdogál a
méhemnél?
Figyelt kérdés
Nem erősen, inkább csak tompán, mintha húzná belülről valami. Néha olyan feszítő érzés.
5 hetes kismama vagyok
2015. febr. 28. 20:36
1/6 anonim válasza:
Nem csak az első pár hétben fog. :) Szinte egész végig fájdogálni fog és azért,mert tágul a méhed. Ahogy majd nő a kicsi,egyre feljebb fog kerülni a méhed meg tágulni fog és az bizony nem mindig lesz kellemes érzés. Szedj sok magnéziumot. Én 28 hetes vagyok, 3x1 magnézium-citritet szedek. A dokik majd a magneb6-ot fogják mondani,de nem írom le,hogy mennyit is ér az a sz*r.....
2015. febr. 28. 20:38
2/6 anonim válasza:
Pont annyit ér xdd én magnerot-ot szedek napi kettőt de a dokim is azt mondta.
Igen eleinte sztem sokan aggódnak hogy ez nem-e baj. Én is aggódtam. De ha nem erős vagy folyamatos akkor nincs gond. Ha sokáig érzed és/vagy erős akkor viszont Menj dokihoz.
2015. febr. 28. 20:46
3/6 anonim válasza:
a tested épp most készít helyet egy babának, ami 9 hónap alatt fel meteresre nyulik es ehhez minimum plusz 8 kgt nyom a pocakodba. mitol ne fajna a hasad? :) teljes normalis.
extrem.gorcs es verzes, na az nem normalis, akkor orvos.
2015. febr. 28. 20:50
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Hát a Magneb6-at az csak egy vicc egyébként... alapból egy felnőttnek napi 300 mg Mg kell. A kismamáknak jóval több. Na ha napi 6 MgB6-ot beveszel,akkor 288 mg Mg-hoz jut a szervezeted. Az pont annyira jó,hogy feleslegesen kidobsz 8 naponta majdnem 2 ezer ft-ot,holott a citrit receptre 200 ft anélkül 400. A Magnerot is nagyon jó tényleg. Annak is magas a Mg tartalma, az ára viszont annak is kicsit sok ha többet kell szedni belőle.
2015. febr. 28. 20:53
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a sok kedves kommentet! Megnyugodtam akkor :) igen tényleg olyan érzés mintha lenne benne valami és tágítanà. Érdekes érzés !
Szedek napi egy magneziumot, de akkor ez kevés lenne?
A citritet kipróbálom köszi az infót!
2015. febr. 28. 20:59
6/6 anonim válasza:
Hát attól függ,hogy milyen magnéziumot szedsz. Lesz ez még érdekesebb is. Nekem most így a 28 héten tök olyan érzés mintha egy kengurunak álcázott polipot hordanék :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!