Mik a véleményetek, és a tapasztalatotok, a terhes kismama esküvőkről?
2-es vagyok, csodás volt. :)
Nem voltunk sokan, csak a szűk család, de pont így szerettük volna.
Sógornőmék szülés előtt egy hónappal házasodtak össze és végigtáncolta az éjszakát, óriási buli volt. :)
Szerintem ha valakik szeretik egymást, akkor összeházasodnak és utána jön a baba, legalábbis a hagyomás és az erkölcs szerint ennek így kellene lennie.
Az, hogy eszük ágába nincs összeházasodni, aztán becsúszik a baba, majd hamar esküvőt kell összehozni, na az szerintem csak képmutatás.
Szerintem az a képmutatás hogy a hagyományra és az erkölcsre hivatkozol. Tán ha nincs terhesség nem ugyan úgy ágyba bújnak? Akkor mitől erkölcsösebb?
Akik szereti egymást azoknak mindegy hogy házasok vagy sem. Ha úgy érzik akkor jött el az idő hát rajta.
egyáltalán nincs jelentősége szerintem, nem ezen múlik, hogy milyen lesz a házasság!!
És ez tutira így van!
Mi "csak" azért házasodtunk, mert terhes lettem. Valószínűleg nem is maradtunk volna együtt túl sokáig, de összeházasodtunk, mert úgy éreztük, így van rendjén a dolog.
Mostmár 6 éves házasok vagyunk, és nagyon jó a házasságunk!
Sok-sok véletlen egybeesése... :)
Szerintem az a képmutatás, amikor valakiknek nem jó a kapcsolata, de a külvilágnak azt mutatják, hogy minden rendben van. És ezt légyszi vegye magára mindenki, aki szerint terhesen házasodni képmutatás!!!!
Sosem akartam terhesen házasodni, mindig volt bennem egy olyan érzés, hogy ez kifelé úgy tűnik, mintha csak azért lenne esküvő, mert jön a baba. Aztán erre tessék, én is terhesen fogok férjhez menni :D
Évekig próbálkoztunk a babával, és amikor kitűztük az esküvő időpontját, nem is gondoltuk, hogy addigra sikerülhet, hiszen olyan régóta vártuk már, szinte már beletörődtünk, hogy úgysem fog sikerülni. Na, aztán mire mindent lefixáltunk, kiküldtük a meghívókat, addigra kiderült, hogy végre valahára babát várok :) Öt hónapos terhes leszek, amikor az esküvőnk lesz, szóval már látszani fog, de nem zavar egyáltalán, akinek meg nem tetszik, hát akkor nem tetszik neki, nálunk ez így jött össze.
Itt mki le lett pontozva úgyhogy tökmindegy!
Igen van olyan, hogy így hazasodnak, szűk családi körben is kettőt tudok már 30 éve házasok! Ami miatt én viszolygok ettől az az, hogy voltam eskuvobe, ahol kismama volt az ara, direkt kismama ruhát vett fel, esküvő előtt pár nappal meg elvetélt... gondolom élmény lehetett neki! Akkor már igazán varhattak volna vagy a gyerekcsinalassal vagy a szulessel. Így kB arról szólt a lagzi, hogy Jaaaj szegények. És a mosolya is minden volt, csak őszinte nem. Magát kímélte volna, ha eddig nem jut el!
A másik, hogy egy esküvő meg azért maradt el, mert éppen szülnie kellett a menyasszonynak. Gondolhatjatok mennyire örült az a 100 fő, aki az ország minden tájáról érkezett, hogy feleslegesen utazott. .ráadásul minden ki volt fizetve, zenekar kaja pap. Oké egészséges babajuk lett, hurrá, de sztem ilyen eszetlenseget nem kellett volna csinálni. Vagyok gyerek előtt, vagy gyerek után! Ha vki már 15 éve együtt van h h pont abban a rövidke 9 hónapban jut ez eszébe? ?
Nekem júliusban volt az esküvőm, 18-án, és előtte öt nappal derült ki, hogy terhes vagyok. Bejelentettük a vacsorán, az anyós még el is sírta magát :)
Senki sem reklamált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!