Terhesség elején normális az étvágytalanság, bizonyos ételektől "undor" érzet?
Figyelt kérdés
2007. okt. 30. 18:10
1/8 anonim válasza:
Nagyon is normalis...:-) .Majd elmulik....kitartast!
2/8 anonim válasza:
Hát persze hogy normális!De van akinek meg farkasétvágya lesz.Egyik se jó,de elmúlik.
3/8 anonim válasza:
Persze,h az!El fog múlni,de az undorod egy jó darabig meg fog maradni.Sőt,a szagokra leszel majd érzékeny.Én pl attól is rosszul vagyok,ha valakin több illatszer van a kellténél.
5/8 anonim válasza:
Én például a benzinszagtól, gépolajszagtól undorodom, pontosabban sokkal intenzívebben érzem tömegközlekedési eszközökön, forgalmas utcán. 7 hetes terhes
6/8 anonim válasza:
én minden ételtől undorodom,de muszály enni!én úgy csinálom,hogy napi sokszor,keveset.így nem erőltetem és elviselhetőbb.kitartás!
7/8 anonim válasza:
én például a hústól voltam rosszul,még a gondolatától is. igy a végefelé néha még előjön,de közel sem olyan,mint az elején.
8/8 anonim válasza:
Nekem se jó semmi. Pedig éhes vagyok nagyon. De mindent büdösnek érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!