Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fáj a hüvelyem?

Miért fáj a hüvelyem?

Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok, eddig nem próbálkoztunk semmilyen módon szexuális életet élni, amióta összejött a baba. Csak kétszer körülbelül másfél hete, de azt hiszem túl stresszesek voltunk, nem ment. Meg tegnap, de akkor nem éreztem, hogy aggódnék vagy ilyesmi, mégse ment. Sajnos én voltam az oka, ugyanis, elkezdtük a pettinget,és elég gyorsan felpörögtünk (ennyi idő után nem csoda) Már az elején elkezdett furcsán fájni a hüvelyem, de gondoltam, majd elmúlik. Még nem hatolt ekkor belém a partnerem, szóval nem értem, mért fájt. Sajnos nem akart elmúlni, nem szóltam neki. Úgy beszéltük meg, hogy még egyelőre nem próbálkozunk behatolással, más módszereket keresünk inkább. Így először rávettem partnerem, hogy előbb én "segítek" neki, aztán majd ő nekem. Gondoltam addig elmúlik, de nem igazán akart elmúlni. Végül is sikerült nekem is elmennem, de nem értem, mért fájt a hüvelyem attól, hogy izgalomba kerültem. El tudja nekem valaki magyarázni? Tapasztalt ilyet más valaki is?
2010. febr. 13. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt kijöhet hüvelyi visszér és ez okozhat fájdalmat. Sokat kell pihenni. Találtam neked linket róla:

[link]

Én azt hittem terhesen, hogy nekem is van, mert nekem is néha fájt és akkor olvastam erről a visszérről.

2010. febr. 13. 16:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nekem nem ez a problémám.
2010. febr. 13. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én értelek. Ki lettem vizsgálva, semmi nemi bajom, mert én is aggódtam, miért fáj! Vagyis fura érzés, mintha szűz lennék vagy nem is tudom. Azt mondták, ilyenkor megváltozik a hüvelyi ph és vérbőség van odabent és azért érezzük. Valakinél kijön ez, van, akinél nem. És ez sajna végig fennáll. Én már nem is akarok szexelni mert utána is úgy fáj hogy nagyon rossz!
2010. febr. 13. 17:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak, ettől most megnyugodtam, mert pontosan én is ezt érzem, mintha szűz lennék vagy mi. Tegnap megint megpróbáltuk. Próbáltuk nagyon nagyon lassan csinálni, bevált. Nem fájt. Próbáld ki te is. Nagyon sok sikert kívánok!
2010. febr. 14. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Utolsó vagyok. Sajna nálam az sem jön be. Most voltam dokinál és nézte ugye a méhszájat. Hát az is olyan érzés volt, mintha begyújtottak volna alul... Sebaj, kisfiam jól van és most ez a lényeg. Apa sem erölteti a dolgot, mert neki meg szétmarja a bőrét megváltozott ph-m... Így jártunk, ez legyen a legnagyobb....

Minden jót és sok boldogságot, egészséget!

2010. febr. 15. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!