Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23-24 hetes kismamák! Nektek...

23-24 hetes kismamák! Nektek mennyit mozog a babátok egy nap? Minden nap ugynolyan intanzitással? Mocorog vagy rugdos, v mindkettő?

Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Kicsit idosebb vagyok, igaz, de azert meg emlekszem. Minden nap maskepp. Volt hogy fel napig semmi aztan beindult a buli. Masnap meg egesz nap mocorgas, szunet nelkul, harmadnap megint alig erezheto. Ez nalam nagyon is fuggott az idotol. Ez meg most is igy van.

34hkm

2015. febr. 26. 12:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem nincs olyan nap, hogy ne jelentkezne be. Szabályos menetrendünk van: 9-10.30, 11-14, 16-18, 20-21.... és amit nem érzek, mert éppen alszok. :)

Sejtettem, hogy nagyon aktív baba. :)

2015. febr. 26. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:

En is idosebb vagyok, majdnem 28 hetes, de en is emlkeszem. Akkor kezdett kialakulni a napirendje. Mindennap ugyanakkor jelentkezik, nekem is nagyon aktiv.

Egyszer 25 hetesen nem jelentkezett be fel napig, mentem a korhazba. Addigra mar felebredt es ujra rugdosott. A lenyeg, hogy ha elofordul mostanaban, hogy nem jelentkezik a szokasos idoben, meg ne ess ketsegbe. Varj par orat, egyel ezt-azt es figyelj.

De szerintem, hasonlo lesz a babad, mint az enyem. Nalunk az ejjeli muszak 11-ig tart. :)

2015. febr. 26. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:
24 hetes vagyok ikrekkel, minden nap más valamikor egész nap mocorognak, van hogy alìg. Leginkább este szoktak bulizni mikor lefekszem. Az elsőnél is így volt.
2015. febr. 26. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!