A egyuttlet utan hany nap kell elteljen, hogy a tesz a jo eredmenyt adja ki?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 00:10
1/6 anonim válasza:
Legalabb 15 de inkabb 20 ha nem tudod mikor volt peteérésed mivel a spermiumok napokig életképesek.
2/6 anonim válasza:
Kövezzetek meg de szerintem nagy baromság együttléttől számolgatni a napokat és úgy tesztelni, szerintem várd meg, hogy késsen 3-5 napot és akkor tesztelj ennyi. De ha mindenképp akarsz akk min.14 de akkor meg egy 28 napos ciklusnál az a esedékes mensi napja.
3/6 anonim válasza:
Nem hülyeség az együttléttől tesztelni, mert nem mindenkinek van középidőben az ovuja.
4/6 anonim válasza:
En csak azt nem ertem, h melyik egyuttlettol szamoljatok? Az utolsotol? Marmint mi 2-3 naponta egyutt vagyunk mensiig, melyik az utolso, amit nezzek?
Vagy masok csak peteereskor szexelnek?
5/6 anonim válasza:
Akkor meg ha kimaradt a menzi. Szexelj mikor jól esik és nem tudhatod mikor lesz peteérésed. De ez esetben inkább a menzi környékén tesztelj.
6/6 anonim válasza:
A legbiztossabb mensi napjan ha nem jon meg....de en azert vartam meg 2 napot biztos ami biztos....
12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!