Azt olvastam, hogy a kismamák ne aludjanak a jobb oldalukon, mert a babától elnyomnak valamit! Ez igaz?
Nem igaz!Majd te is megtapasztalod,hogy muszáj átfordulni a másik oldaladra,mert elzsibbad az egész tested...én forgolódok jobbra-balra,háton is alszom.
27h terhes
Eddig tudtam aludni a bal oldalon és háton! Már csak háton aludtam, mert felrugdosott a fiam!Ha jobb oldalamra fordultam véletlenül, 1ből felkeltem és a párom is!
Köszönöm!
A legtöbbször a jobboldalomon alszom, így érzem jól magam, de háton és baloldalt is szoktam. Kérdeztem a dokit is és a védőnőt is, azt mondták ahogy jó nekem, amikor már kényelmetlen lesz érezni fogom.
30 hetes km.
nekem azt mondta a védőnőm, hogy ne aludjak a jobboldalon, mert ott elnyomok valamilyen eret, de azt észre fogom venni, mert zsibbadni fog a karom.
Nekem a baloldali fekvést javasolta, ami be is jött. Ha átfordulok jobbra, a gerincemmel párhuzamosan, de jobb oldalt a törzsemnél valami írtóra nyomódik, tehát lenne benne valami!
25 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!