Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt olvastam, hogy a kismamák...

Azt olvastam, hogy a kismamák ne aludjanak a jobb oldalukon, mert a babától elnyomnak valamit! Ez igaz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 11:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
nem
2010. febr. 13. 11:21
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
valahogy azért csak kell aludni, állva mégsem lehet. ezek amiket hallasz márcsak a modern butaságból jönnek.
2010. febr. 13. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
hát igen vannak efajta írások mindenhol.Nekem pl.a fiam jobb oldalon van, bal oldalon pedig a méhlepény.Balra ne feküdjek mert nyomom a méhlepényt,jobbon pedig a fiamon fekszek, de háton se lehet mert a méh egész súlya ránehezedik a babára.Az írások alapján nekem fejen állva kellene aludnom vagy ülve,hát ki képes erre?senki!a baba úgyis jelzi nagy ficánkolásokkal hogy kényelmetlen neki,mimár így kommunikálunk,hiszen egymással élünk együtt még egy kicsit! 37hetes kismama
2010. febr. 13. 11:32
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Kik találnak ki ilyeneket és miért? Egy biztos borzalmas ismerethiányos ostoba emberek.
2010. febr. 13. 11:33
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nekem azt mondta a doki, hogy ha gáz ahogy fekszem, azt érezni fogom, vagy elzsibbadok, vagy kényelmetlen, vagy felrugdos a gyerek, hogy váltsak pózt. Úgyhogy ez alapján javaslom, aludj, ahogy kényelmes:)
2010. febr. 13. 11:35
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem igaz!Majd te is megtapasztalod,hogy muszáj átfordulni a másik oldaladra,mert elzsibbad az egész tested...én forgolódok jobbra-balra,háton is alszom.

27h terhes

2010. febr. 13. 11:56
 7/12 A kérdező kommentje:

Eddig tudtam aludni a bal oldalon és háton! Már csak háton aludtam, mert felrugdosott a fiam!Ha jobb oldalamra fordultam véletlenül, 1ből felkeltem és a párom is!

Köszönöm!

2010. febr. 13. 12:20
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
én a végén szinte csak a jobb oldalamon feküdtem és egy egészséges kisfiam született.sőt úgy megszoktam a jobb oldalt,hogy most is úgy alszok.aludj úgy,ahogy kényelmes!
2010. febr. 13. 14:19
 9/12 anonim ***** válasza:

A legtöbbször a jobboldalomon alszom, így érzem jól magam, de háton és baloldalt is szoktam. Kérdeztem a dokit is és a védőnőt is, azt mondták ahogy jó nekem, amikor már kényelmetlen lesz érezni fogom.

30 hetes km.

2010. febr. 13. 14:27
 10/12 anonim ***** válasza:

nekem azt mondta a védőnőm, hogy ne aludjak a jobboldalon, mert ott elnyomok valamilyen eret, de azt észre fogom venni, mert zsibbadni fog a karom.

Nekem a baloldali fekvést javasolta, ami be is jött. Ha átfordulok jobbra, a gerincemmel párhuzamosan, de jobb oldalt a törzsemnél valami írtóra nyomódik, tehát lenne benne valami!

25 hetes km

2010. febr. 13. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!