Nyákdugó 20 hetesen?
Figyelt kérdés
Volt olyan valakinek ilyen? Mikor kijött valami és rohantam vele a dokihoz, nem talált semmit, C3000 a méhszáj.2015. febr. 24. 15:37
11/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!!
2015. febr. 24. 20:47
12/19 anonim válasza:
Nincs mit! Ha esetleg van még valami probléma,nyugodtan írj,akár priviben is! :)
15/19 A kérdező kommentje:
örülnék ha az lenne.. de remélem...
2015. febr. 24. 21:36
16/19 anonim válasza:
Hát jó undi :D De ez szerintem nem nyákdugó ami a képen van. Ilyen néha nekem is szokott lenni. Van,hogy megindul a folyás és kicsit bővebb meg fehérebb,sűrűbb. Terhesen amúgy is sokkal bővebb a folyás mint alapból.
17/19 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezért voltam megrémülve, de amúgy nem szokott ilyen sok lenni, lehet h ezzel jár.. hm..
2015. febr. 24. 22:16
18/19 anonim válasza:
Ez változó egyébként. Nekem is van,hogy semmi nem jön egész nap,van,hogy csak lesek,hogy honnan jön ennyi. :D Egy a lényeg: amíg érzed,hogy úgy mozog ahogy szokott,te jól érzed magad,nem vérzel,görcsölsz,kezdesz tágulni,addig nincs para.
19/19 A kérdező kommentje:
Rendben, én is azóta lesem, de nem jött semmi.. csak a szokásos.
Ma voltam a védőnőnél, azt mondta nem tudja mi lehetett.. előfordult h aznap pont bővebb folyás jött ki..
2015. febr. 26. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!