Kinek jött be a kínai fogantatás naptár?
Figyelt kérdés
29 hetes vagyok és még a dokim nem látta rendesen a babánkat hogy mi is rejtőzik a pocakban, 18 hetesen mondta hogy nem lát kukit,most 22 hetesen azt mondta hogy mintha látott volna valamit de nem biztos ha kétszer látják az a tuti akkor most 30 hetesen megyek majd hozzá megnézi a babát kíváncsi vagyok nagyon mit fog mondani.van egy 3 éves kisfiam azt is megnéztem ezen a naptáron hogy nála mit mutatott nála bejött fiút írt rá fiú is lett :) most kislányt mutat hát remélem hogy kislány is lesz :) Kinek mi a tapasztalata e téren?2015. febr. 24. 12:21
1/6 anonim válasza:
Szia!
Nekünk első baba. Én most tudtuk meg hogy kisfiú lesz. 25 hetes vagyok eddig nem látták sehol rendesen. Elvileg kislánynak kellene lenni, de a szonográfus szerint ebből kislány már nem lesz. :) Első perctől fiút éreztünk. Remélem most már így is marad. :)
Jó egészséget Nektek!! :)
2/6 anonim válasza:
A kisfiamnál kislányt jósolt. Most jön a tesó, kisfiút jósol. Hát kíváncsi leszek. Lehet most éppen ezért lesz kislány. Vagyis lehet megint fordítva fog bejönni.
3/6 anonim válasza:
Nálunk is sokáig rejtőzködött a baba ezért reménykedtünk mi is a kínai fogamzásnaptárban. De nem jött be, fiút jósolt nekünk pedig lányunk született :)
4/6 anonim válasza:
Lányomnál fiút írt, Fiamnál lányt.
Nem jött be. Tündér mese habbal ;)
Kb. annyit ér, mint ha feldobnál egy érmét és közölnéd, hogy ha fej, akkor lány, ha írás, akkor fiú. Aztán vagy bejön, vagy nem.
6/6 sandrachnologic válasza:
Nekunk mindket gyereknel bejott. Az első fiú, a masodik lany, bar o meg a pocakban van, de minden uh-n lányt mondtak. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!