6 hetesen már néz ultrahangot a doki, ugye?
Figyelt kérdés
Most olvastam írta valaki, hogy 6 hetesen csak kézzel vizsgálta a doki és 4 hét múlva hívta vissza uh-ra? Ilyen tényleg van?2015. febr. 24. 11:07
1/3 anonim válasza:
én 5 hetesen mentem,nézett ultrahangot. petezsákot látott,visszahívott két hét múlva akkor már volt szívhang is.
2/3 anonim válasza:
Orvosa válogatja. Nekem 5+2-n nézett uh-t, és egy hét múlvára hívott vissza. 6+2-n már volt szívhang is.
3/3 anonim válasza:
Mert nem mindegy hol milyen a rendszer, valahol beutaló kell uh-re nálunk viszont uh a rendelőben így minden alkalommal csinál uh-ot is, de csak sima hasit, nekem 2 terhességem alatt egyszer sem volt hüvelyi uh-om! nekem 5 hetesen is volt uh de mivel nem látott semmit egy hét múlva vissza kellett mennem így akkor már volt szívhang !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!