Tudtok tanácsot adni gyomor problémával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok. Nem ez az első terhességem (már van egy gyerekem és volt egy félidősen megszakadt terhességem), de még ilyet egyiknél sem tapasztaltam. Folyamatosan puffadok (mintha legalább a 6. hónapban lennék), és kellemetlen feszülést, nyomást érzek a gyomromban, főleg a gyomorszájamnál. Sokszor annyira feszít, hogy úgy érzem azonnal hánynom kell, mégsem hányok, csak hányingerem van. Főleg reggel és este jelentkezik ez a kellemetlen feszítő érzés, sokszor alig tudok elaludni tőle. Már azon is gondolkodtam, hogy ilyenkor meghánytatom magam, hátha megkönnyebbül a gyomrom. De annyira utálok hányni, hogy mindig meggondolom magam, és lehet az is csak ideig-óráig segítene. Valami jobb megoldást tudtok javasolni a problémámra?2015. febr. 23. 20:42
1/3 anonim válasza:
Pont így voltam én is a 6-12 hét között.
Sokszor már ülni alig bírta, dülöngéltem jobbra-balra, hogy egy kis böfögés szakadjon már fel, de nem silerült. Én is a hánytatáson gondolkodtam.
Nekem elég sok volt a gyomorsavam. Citromos vizet ittam és pirított csicseriborsót nassoltam. (Nagyon jó sav ellen és nem hízlal.)
Egyébként én olykor kis epére is gyanakodtam...
2/3 anonim válasza:
Ugyanigy jartam, nekem az espumisan gyongy segitett picit, kesobb, mikor savam is lett, akkor rennie jegmenta. De csodat sajnos semmi nem tett :( de legalabb enyhult toluk.. 20 hkm
3/3 anonim válasza:
ugyan így voltam én is, próbáltam a citromos vizet, szódabikarbónát, rennit, de a legjobb a salvus víz volt. bár alig bírtam meginni borzalmas íze van de legalább hatott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!