Mit csináljak? (Gyomor rontással kapcsolatban)
Ne próbálj hányni, ha ki akar jönni, akkor ki is fog.
Mérd meg a lázad, hogy nem vagy-e esetleg lázas, attól is lehet olyan izomfájdalom féle érzésed.
Feküdj le, pihenj.
Próbálj meg inni vizet, vagy teát citrom nélkül. Először csak egy-egy kortyot. Ha bennmarad, akkor fokozatosan igyál. Fontos ilyenkor a folyadékpótlás. De az sem baj, ha csak kortyonként meg, de akkor is inni kell.
Ha az ivás már megy, akkor lehet enni kis kekszet, pirítóst, sós vízben főtt krumplit.
Ha nem múlik el holnapra, akkor pedig orvos.
Köszönöm a tanácsokat!:) Most már jobban vagyok,csak nem merek enni. Még mindig kekszen,meg ropin élek.Ma is ezeket ettem+két pogácsát+kevés húst egy fél kenyérrel,tegnap meg egy fél sima kiflit.Inni csak vizet iszom,azt még mindig nagyon kívánom ,teát nagyon keveset ittam.
A kérdésem az lenne,hogy a negyedik nap már rendesen ehetek,ha nincs semmi panaszom?
Ja és az jót jelent ha evés közben és után morog-korog a hasam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!