Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Margit kórházban hogyhogy nem...

Margit kórházban hogyhogy nem lehet a babát apukának is megfognia?

Figyelt kérdés
Értem én,hogy a szobába látogatók nem jöhetnek.De én miért is nem vihetem ki a babámat a folyosóra, főleg ha room-in rendszer van?
2015. febr. 23. 05:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
13%
Egy kórházban sem lehet kivinni az újszülöttet a folyosóra! vagy mire gondolsz?
2015. febr. 23. 07:03
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Mikor megszületik akkor megfoghatja, otthon lehet veletek 2-3-5 órát.

Az osztályra senki nem mehet be, nem lehet kivinni a a babát.

Ez szinte minden kórházban így van!

Ha kérsz privát szobát oda bemehet.

Szerintem neked sem hiányzik , hogy az előtérben valamit elkapjon a babàd!

2015. febr. 23. 07:08
 3/22 anonim ***** válasza:
23%

sehol sem foghatja meg/lehet kivinni a folyosóra, az aranyórában találkoznak és kész.

gondolj bele milyen jó volna, ha véletlen a munkahelyéről becipel egy betegséget ès odaadja a babádnak....a babád érdeke ez.

2015. febr. 23. 07:31
 4/22 anonim ***** válasza:
20%
Én az Uzsokiban szültem, ott kiengedték a babákat a folyosóra és minden látogató megnézhette őket. De! Csakis abban a kiskocsiban lehetett kivinni és nem lehetett kivenni belőle a balesetveszély miatt. Persze ezt sem tartották be :D Az én anyukám azonnal kikapta :)
2015. febr. 23. 07:33
 5/22 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk a kórházba azt sem kérdezik meg hogy kihez mész. Akkor mégy mikor akarsz és a kutyát sem érdekli hogy megfogod e a babát vagy sem. A szobákba is be lehet menni nem csak apukának hanem bárkinek. Vidéki kórház.
2015. febr. 23. 07:40
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem elég felháborító, hogy jöhet mehet akárki, fogdoshatja bárki az újszülöttet.
2015. febr. 23. 07:44
 7/22 A kérdező kommentje:
Elég meredek hogy többen is kijelentettetek hogy egy korhazban sem lehet kivinni. Hat dehogynem. Ahogy az előttem valaki irta az uzsokit, en pedig két éve szültem a Bajcsy korhazban a 10.keruletben.Mindenki setaltatta abban a bizonyos kocsiban a babat kint a folyosón. Es az is durva, ahogy a saját csaladtagjaitokrol irjatok hogy barki fogdoshassa a babát. De persze mindenki ugy csinalja ahogy jonak latja.
2015. febr. 23. 08:30
 8/22 anonim ***** válasza:
82%
Attól, hogy családtag, még bárki egy újszülöttnek. Simán bármit bevihet! Az a pici azért elég könnyen elkap mindent.
2015. febr. 23. 08:33
 9/22 anonim ***** válasza:
38%

Miskolcon sem lehet kivinni sajnos.

Sőt elvileg meg se foghatnák, dehát tudod mikor tilthatta meg bárki is a férjemnek, hogy adjon puszit a lányának :)))

Ez egy óvatos, de hülye szabályozás.

Van ország, ahol szülés másnapján már haza is mehetsz, itt meg az apuka a saját gyerekét meg se érinthetné 3-4 napig. Nevetséges.

2015. febr. 23. 09:25
 10/22 anonim ***** válasza:
63%

először is, ha egy újszülöttet kikapják a kocsiból az anyja mellől, az neki olyan mintha vad idegen kapta volna ki.

másodszor is, nagyon nem helyes, hogy a babákat kiteszik a látogatóknak, az ő immunrendszerük egyáltalán nincs arra felkészülve, hogy bárki, aki előtte metrózik, iskolából, munkahelyről jön, közösségbe jár, összevissza fogdossa, legyen bármilyen jó szándékú, akár családtag.

harmadszor, ha én gyermekágyas osztályon, sterilnek remélt körülmények között fekszem, igen is felháborítónak találom, ha más anyukák, babák bejönnek a folyosóról, és kitudja milyen náthát, megfázást, bármit behurcolnak, amikor pl kézmosás nélkül használják ugyanazt a pelenkázót, pelenkázó eszközöket amiket én.

negyedszer egyáltalán nem vagyok tisztaság és betegség fóbiás vagy paramami, de nem véletlen van az, hogy az UNICEF által minősített bababarát kórházakban (pest megyében ez két darab) üvegajtón kívülre nem lehet kivinni a babát. Én szerencsére ilyenben szültem.

2015. febr. 23. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!