Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van jó nőgyógyász Szegeden?

Van jó nőgyógyász Szegeden?

Figyelt kérdés
2007. okt. 30. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
van!vasas szent péter utcában,például:Czank Zoltán,és van még egy nő meg még egy pasi.őket nem tudom hogy hívják.
2007. okt. 30. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Dr. Sikovanyecz János! A Női Klinikán dolgozik, és a Jósika utcában van a magánrendelése. AZ összes barátnőm nála szült, és ódákat zengtek róla.Én is őt választottam. Üdv.
2007. okt. 31. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Dr. Daru Józsefhez járok, és nagyon meg vagyok elégedve vele: profi szakember, úriember, kedves és nagyon tapintatos. A Klinikán dolgozik, magánrendelése a Honvéd téren van.
2007. nov. 1. 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hello én voltam a Czanknál és ha nem magánrendelésre mész akkor "leszarja" a fejedet, tucat árúnak néz. Bocs a kifejezésért de így igaz. Utána elmentem Sikovanyeczhez és amikor először találkoztunk is rendes volt velem pedig nem a magánrendelőjébe mentem.Szerintem nagyon rendes doki.Keresztúri Attila is jó doki csak már elég drága.
2007. nov. 2. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Dr. Nyirati Ildikóhoz járok nagyon rendes orvos. Van rendelője a MÁV-nál (de ott 2 hónap múlva adnak időpontot tiszta sz*r, ott mindig sokan vannak) Medicenter is van rendelője de az ő magánrendelése, és Rúzsán is van rendelése.
2008. okt. 14. 17:41
 6/9 anonim válasza:
100%

Én is tudok egy jó nőgyógyászt Szegeden, Atif Iskandernek hívják, nagyon aranyos, ahogy beszél, mert kicsit furcsa a kiejtése:)

Nagyon kedves a nőkkel, és ahogy elnéztem, sokan járnak hozzá.

Ha szeretnétek hozzá bejelentkezni, én tudok elérhetőséget írni hozzá.

2009. jan. 21. 09:04
 7/9 anonim válasza:
100%

Én is csak ajánlani tudom Atif Iskandert. 10 éve járok hozzá és nagyon megvagyok vele elégedve.

Nagyon bírom ahogy beszél:)

2009. márc. 17. 16:46
 8/9 anonim válasza:
100%
Én is Atif Iskandert tudom ajánlani.:)
2009. júl. 22. 23:55
 9/9 anonim válasza:
100%

Én még ajánlani tudom Dr. Gróf Endrét is.

Nagyon jó szakember, és tapintatos.

Magánrendelése is van, a Kamilla Egészségcentrumban, és nem is drága - szegedi viszonylatokhoz képest.

2009. okt. 22. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!