Van jó nőgyógyász Szegeden?
Figyelt kérdés
2007. okt. 30. 14:35
1/9 anonim válasza:
van!vasas szent péter utcában,például:Czank Zoltán,és van még egy nő meg még egy pasi.őket nem tudom hogy hívják.
2/9 anonim válasza:
Igen. Dr. Sikovanyecz János! A Női Klinikán dolgozik, és a Jósika utcában van a magánrendelése. AZ összes barátnőm nála szült, és ódákat zengtek róla.Én is őt választottam. Üdv.
3/9 anonim válasza:
Én Dr. Daru Józsefhez járok, és nagyon meg vagyok elégedve vele: profi szakember, úriember, kedves és nagyon tapintatos. A Klinikán dolgozik, magánrendelése a Honvéd téren van.
4/9 anonim válasza:
Hello én voltam a Czanknál és ha nem magánrendelésre mész akkor "leszarja" a fejedet, tucat árúnak néz. Bocs a kifejezésért de így igaz. Utána elmentem Sikovanyeczhez és amikor először találkoztunk is rendes volt velem pedig nem a magánrendelőjébe mentem.Szerintem nagyon rendes doki.Keresztúri Attila is jó doki csak már elég drága.
5/9 anonim válasza:
Én Dr. Nyirati Ildikóhoz járok nagyon rendes orvos. Van rendelője a MÁV-nál (de ott 2 hónap múlva adnak időpontot tiszta sz*r, ott mindig sokan vannak) Medicenter is van rendelője de az ő magánrendelése, és Rúzsán is van rendelése.
6/9 anonim válasza:
Én is tudok egy jó nőgyógyászt Szegeden, Atif Iskandernek hívják, nagyon aranyos, ahogy beszél, mert kicsit furcsa a kiejtése:)
Nagyon kedves a nőkkel, és ahogy elnéztem, sokan járnak hozzá.
Ha szeretnétek hozzá bejelentkezni, én tudok elérhetőséget írni hozzá.
7/9 anonim válasza:
Én is csak ajánlani tudom Atif Iskandert. 10 éve járok hozzá és nagyon megvagyok vele elégedve.
Nagyon bírom ahogy beszél:)
8/9 anonim válasza:
Én is Atif Iskandert tudom ajánlani.:)
9/9 anonim válasza:
Én még ajánlani tudom Dr. Gróf Endrét is.
Nagyon jó szakember, és tapintatos.
Magánrendelése is van, a Kamilla Egészségcentrumban, és nem is drága - szegedi viszonylatokhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!