17hetes vagyok, és múlt héten a doki 3100-asnak mérte a méhszájamat. Mennyire veszélyes ez szerintetek? A védőnő azt mondta, hogy gyakori a többedik terhességnél (nekem ez a 2. ), hogy ilyen értéket mérnek már ennyi hetesen, de azért én aggódok.
nekem 24+3hetesen mondta a doki,hogy 3100as a méhszáj.Mikor rákérdeztem,hogy ez mit jelent,nevetve annyit mondott,hogy olyan,mintha nem is mondott volna semmit.Ne aggódjak!De akkor minek mondta?!Hozzátette,hogy a belső méhszáj teljesen zárt,a középső sem rövidül,és ez így a 2.babával normális.Főleg,hogy 2008októberében szültem.
Úgyhogy nyugodjunk meg :-)
igaz azóta több "drasztikus" számomra kímélő dolgot vezettem be a 15hónapos fiammal.A babakocsit a 2lépcsőfokon is üresbe viszem le,aztán odasétálunk a gyerekkel,a fürdőbe tettem egy sámlit,amire kiemelem a babát,és ott törlöm,öltöztetem,majd a saját lábán sétál a szobába,az etetőszékig...és amennyit tudok pihenek.Vele alszom délutánonként :-)
Szia!
Nekem végig ennyi volt és 41 hétre szültem császárral!Szóval ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!