Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2008. aug. 23. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
17%

Ugyan ezt a kérdést tegnap is feltették! Az ilyeneket miért nem törlik?? Bezzeg ha én írok ki olyan kérdést, ami már volt, akkor két perc alatt eltünteik, még ha évekkel ezelőtt is lett feltéve korábban. Ez meg csak tegnapi.

Amúgy itt van: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2008. aug. 23. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Lehet variálni, de én egyszerű voltam: terhes vagyok :) Gratulálok!
2008. aug. 23. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Jaj de paprikás valaki. Akkor inkább ne válaszolj, nem sajnálod rá az energiát? Mikor a kérdezőnek ma van a legboldogabb napja, pont erre van szüksége...

Én betettem egy ajándéktasakba a tesztet, pont szülinapja volt. :), de olyat is hallottam már, hogy egy masnit kötött vki a hasára. :)

2008. aug. 23. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a " nagy reggelen" úgy ébresztettem, hogy: "Jó reggelt Apuka!"

Megható volt! :)

2008. aug. 23. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, naon aranyos vagy!Képzeld az én páromnak is ma van a szülinapja, és csak holnap jön haza, de azt hiszem ennél szebb szülinapi ajándékot nem adhtnék neki!
2008. aug. 23. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!