Elrepülnétek 32 hetesen Párizsba 4 napra?
Figyelt kérdés
Ajándékba kapnánk az utazást, aminek nagyon örülünk, de nem tudom felmérni a helyzetet. Leginkább azért, mert még nem repültem soha és az első terhességem is. Szóval minden új még.
Segítsetek kérlek, tapasztaltabbak.
Köszönöm!
2015. febr. 20. 07:06
2/11 anonim válasza:
Nem vállalnám be.
Egyébként az sem biztos, h a légitársaság engedné h repülj. Van, amelyik 32.hétig engedélyezi a kismamáknak a repülést.
3/11 anonim válasza:
Első terhesen 32 hetesen egy koncerten tomboltam Bécsben. A másodiknál ez nem ment volna. Lutri. Pár héttel előbb nem tudnátok menni? Ha belevágtok, érdemes lenne külön biztosítást kötni, legalább a pénz visszajönne, ha nem tudtok elmenni (és akkor lehet később belőle más).
4/11 anonim válasza:
32 hetesen már nem. 23-24 hetesen voltunk egy hétre Rómában, csak a hatalmas meleg miatt volt megterhelő a nyaralás , egyébként jól éreztem magam. Viszont 32 hetesen már jóval nagyobb a pocak , megterhelőbb a mozgás, séta...
5/11 anonim válasza:
32 hetesen már nem mernék ilyen messzire utazni. Nekem 24 hetesen volt az utolsó, távolabbi (repülős) utazásom.
6/11 anonim válasza:
Nem is biztos, hogy 32 hetesen még enged a légitársaság repülni!
7/11 anonim válasza:
Mellesleg utasbiztosítást sem tudnál kötni, a biztosítók a 24. hétig vállalják.
8/11 anonim válasza:
7. Ez így nem jelenthető ki. Sok max 25. vagy 28. hétig vállalja. De az tény, hogy biztosítás nélkül felelőtlenség lenne elutazni.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Biztosítás nyilván lenne kötve, de azt nem tudtam, hogy ennek is meg van a korlátja.
2015. febr. 21. 11:31
10/11 anonim válasza:
Én a terhességem alatt a 30.-ik hétig repültem. (Sokan azt mondták, hogy felelőtlenség, de világ életemben jöttem-mentem és én beleőrültem volna, ha otthon kellett volna ülnöm.)
Ha egy-két héttel előrehozzátok az utazást, biztosan minden rendben lesz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!