Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy buta kérdés (? )

Egy buta kérdés (? )

Figyelt kérdés

8h 5n kismama vagyok, első baba. Normális az, ha teljesen jól vagyok? Mármint nem szèdülök, nincs hányingerem stb.

Inkább csak a fáradtság.

Múlt héten volt uh, szívhanggal , akkor megnyugodtam, de következő uh-ig bedilizek. Más is volt így, hogy nem érezte magát terhesnek?

2015. febr. 19. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Milió egy ilyen nő van. Semmi sem törvényszerű sem a rosszul sem a jól lét.
2015. febr. 19. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
*millió
2015. febr. 19. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Minden nap megkérdezi valaki ugyanezt!

Ma ez a második ilyen kérdés.

2015. febr. 19. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Normális és szerencsés vagy...
2015. febr. 19. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 12 hetes vagyoj. Tegnap voltam uhn,minden rendben volt. Még hormonpótlást is kapok,mégsem vagyok rosszul. Az előző terhességemnél sem voltak rosszullétek. Őt elvesztettem,ezért is voltam minden uh előtt ideges. Mindenki más,mi ilyen típusok vagyunk. A rosszullétekkel nem függ össze hogy él e a baba vagy nem. Az előző babát sem ezért vesztettem el. Ne idegeskedj,tudom nehéz.
2015. febr. 19. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor megnyugszom :)
2015. febr. 19. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már a 20. hetet kezdem, és még mindig nem érzem, hogy terhes lennék, szóval szerintem ne aggódj :) igaz, mintha már valami mocorgást éreznék, de még csak nagyon halványan. Meg persze a hasam nagyobb egy kicsit. Nekem az első katarzis a 12 hetes uh volt, amikor láttam, hogy mennyire ficánkol odabent, én meg az egészből nem éreztem semmit :) Akkor azért megnyugodtam :)Nekem sem voltak komoly tüneteim az elején sem, az álmosság és néha egy kis émelygés, ez volt a maximum. Szóval nyugi, ne parázd túl, a babának sem jó, ha idegeskedsz :)
2015. febr. 20. 11:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! Teljesen megnyugodtam!
2015. febr. 20. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!