HeniBeni kérdése:
Hányinger de nem hányok? 2hónaposKm
Figyelt kérdés
Reggel de többször délután hányingerem van de nem hányok probálok enni valamit vagy inni hogy elmuljon de nem tudok enni sem2015. febr. 19. 15:38
1/5 anonim válasza:
Kezetfoghatunk!
6hetes 2napos vagyok. Minden nap kegyetlen hányingerrel küzdök, de nem hányok.
A hányinger miatt nem kívánom a kaját, de ha eszek, múlik a hányinger... vagyis egész nap ennem kéne ahhoz, hogy múljon a hányinger.
2/5 anonim válasza:
Örüljetek neki!:) Én az első 5hónapot végighánytam, utána hálát adtam, hogy már "csak" folyamatos hányingerem volt. Esetleg próbálkozzatok Kinley gyömbérrel.
3/5 anonim válasza:
Nem jobb ám a "csak" hányinger, sőt.Nekem megváltás volt a hányás, ritkán hánytam , de egész nap gyötört a hányinger, szörnyű volt.
4/5 anonim válasza:
Én az első 12 hétben 2 naponta hánytam 2 napig. És általában 11-12 közt jött. Aztán lecsökkent szerencsére és csak 2-3 hetente hánytam egyszer. Most (lekopogom) utoljára vagy egy hónapja hánytam. Most vasárnap leszek 27 hetes. Egyébként ilyenkor az a jó,ha megeszel egy almát,de legalább egy felet,ha nem megy az egész. Mielőtt reggel kikelsz az ágyból,rágcsáld el és várj egy kicsit,aztán kelj ki.
5/5 anonim válasza:
Én sem hánytam csak öklendeztem folyamatosan.volt,hogy az utcán ha rám jött.Sajnos nem múlt el jó félidősen csak.Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!