Jár valaki az Örsre az SZTK-ba terhesgondozásra? (Bp)
Figyelt kérdés
A napokban voltam, megkaptam a beutalót az AFP vérvételre. Azonban otthon vettem észre, hogy kaptam egy beutalót az Uzsokiba. UH-ra. Ez melyik UH? Mikorra kell kérnem az időpontot? A vérvételre 16án megyek2010. febr. 12. 11:30
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a 18. heti genetikai ultrahangról van szó? Az van időben a legközelebb. Én is az Örsön voltam AFP-n, csak az ultrahang ment máshol, mert a nőgyógy nem Uzsokis.
2/3 anonim válasza:
Valóban neked kell kérned időpontot az Uzsokiba. Akkora kérj ha már megvan az AFP eredményed. Nekem mikor a beutalót adták, a terhesgondozóban az AFP beutalóra egy héttel későbbre hívtak vissza, hogy a doki kiértékelje, mert tudták, hogy adddigra meglesz. Én másnapra kértem időpontot az UH-ra, mert biztos lehettem benne, hogy addigra meglesz az AFP eredményem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. febr. 15. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!