5. héten van tünet?
2 hete nem jön a vérzésem, viszont szedtem f.gátlót.
Az első szünetmentes héten negativ volt a teszt.
Elméletileg,ha terhes vagyok,akkor ez az 5.hét 3.napom.
Pici mellfeszülést érzek,illetve amikor meg kellett volna jönnie, csak épphogy barnáztam, azóta görcsölget a hasam,néha feszít, de semmi más.
tervezek dokihoz menni, csak félek a csalódástól.
Igaz nem tervezzük még a gyerkőcöt,azért gyógyszerezek,de mostmár a párom is játszik a gondolattal,hogy mivan ha mégis becsúszott.. :)
Nekem már volt tünetem (szúrt a hasam, feszült a mellem, ideges voltam).
Én a helyedben elmennék dokihoz, főleg mert még fogamzásgátlót is szedtél. Tesztelnék még egyszer, aztán irány a doki!
Az alvassal hasonloan vagyok, allandoan ugyerzem hogy huz a fejem, este 10 perc es alszom,pedig az elalvassal mindig bajban vagyok.
Nameg annyi,hogy allandoan kivan szaradva a szam, rengeteget iszom.
Igen... Alvás... Én is simán elalszok 10perc alatt olyan 10 óra magasságában, azelőtt meg még éjszaka néztem az órát, hogy nemigaz, h még mindig nem alszok.
Viszont furcsa mert az elmúlt két napban meg minden órában felébredtem, de csak pár percre.
Én terhesség előtt ittam rengeteget, napi akár 3-4-5litert, de mióta ennyire hányingerem van minden nap, valamiért nem kívánom az innivalót sem...na de amikor meg mégis olyankor csak és kizárólag szénsavas ásványvíz vagy citromos víz jöhet szóba.
(4-es válaszoló vagyok)
Hat 2 negativ utan mar nemsok remeny maradt, de remenykedem:)
Holnap megirom
Kedves Kérdező!
Megtudtál valamit? Megosztod velünk?
(4-es válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!