21/32 anonim válasza:
18, megy a drukk, teljesen ugyanebben a cipőben járok én is :D
22/32 anonim válasza:
Hát én kisfiúnak látom! Majd írd meg mi lett
23/32 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem kisfiút mondtak. 18-as vagyok
24/32 anonim válasza:
Szia 18, itt 21, nekem maradt lány! :)
25/32 anonim válasza:
De jó neked 21:) boldog babavàràst!
26/32 A kérdező kommentje:
Kislány!!! :)
2015. febr. 19. 09:21
27/32 anonim válasza:
szíved legmélyén kislányt szerettél volna? csak azért kérdezem mert én még nem tudom a nemét, persze mindegy nekem de a szívem legmélyén fiúnak érzem kíváncsi leszek.
28/32 anonim válasza:
Szia 27-es, ha nekem írtad: én lányt éreztem és nagyon szerettem volna, de így is oké :) Már van egy 3 éves gyönyörű kislányom, és én egy igazán lányos anyuka vagyok (imádom a hello kittyt, hercegnőket és mindent ami rózsaszínű), most pedig majd ráállok a transzformerszre és társaira :) Az egészség a lényeg :) 18-as :)
29/32 A kérdező kommentje:
Ha pedig tőllem kérded :D
Igen szivem legmélyén Kislányt szerettem volna
de szerintem minden kismama egy kis hercegnőről Álmodik aztán egy kis hercegről ( vagy fordítva. )
de nagyon boldog vagyok :)
2015. febr. 19. 10:50
30/32 anonim válasza:
21. vagyok, én azért egy kicsit megijedtem, amikor kiderült, hogy valószínűleg kislány (18. hetin), mert el sem tudtam képzelni, mit lehet egy kislánnyal kezdeni, ha az anyuka hercegnő- és póniundoros... Még mindig nem tudom, de szép kihívás lesz. :) Egészséges, a többi nem számít, semmilyen gyerekem nincs még, mindegy, hogy fiú vagy lány... Ha mondjuk lenne négy lányom és az ötödikre is lányt mondanának, akkor lehet, már szomorú lennék kicsit :D
Jó egészséget, boldog babavárást mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!