10 napja lett 4 pozitív terhességi tesztem, ma viszont megjött a menzeszem. Kéne aggódnom?! Sok eltérő véleményt olvastam. Sajnos jelenleg külföldön vagyok, és csak egy hét múlva jutok el az orvosomhoz. Valaki tapasztalt hasonlót?!
Van aki pl. menstruál terhesség alatt is egy ideig, így az elején nem is tudja, hogy terhes. Ritka, de előfordul, a barátnőm anyukája két gyereknél is így járt.
Esetleg lehet, hogy nálad is ez a helyzet, hogy már az előző mensikor is terhes voltál, különben szerintem nem lett volna erős pozitív több teszt is ennyivel a menstruáció előtt, főleg nem az összes. Én ezt tudnám még elképzelni.
Na remek :) Ugye hogy jobb így hogy orvos mondta? Mondjuk az furcsa hogy azt mondta semmit nem kell szedned. Az igaz, hogy én mikor barnáztam a doki is azt kérdezte hogy nem-e most kéne megjönnie, mert akkor néha szokott és nem jelent bajt jó eséllyel. Mondjuk nekem más időpont volt így mondta is a progeszteron kúpot..
De tényleg nem értem hogy mutathatta ki 10 nappal a menzi előtt. Mennyi idős terhes vagy nem mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!