26 hetes vagyok, pár napja érzem hogy fáj a farcsontom, főleg fekvés után ha kimászok az ágyból, Ez normális ilyenkor?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 21:37
1/12 anonim válasza:
nekem 12 hetes kortól van ugyanez a problémám,ami azóta sokkal rosszabb lett.tehát normális.sajnos.
26 hetes km
2/12 anonim válasza:
Nem tudom,hogy normalis -e,de nekem is volt ilyen panaszom! Szerintem ne aggodj,semmi komoly.
3/12 anonim válasza:
Szia! Örülök,hogy ezt írtad. Én ma töltöttem a 27. hetet,két napja nekem is fáj. Azt gondoltam,biztos sokat ültem a számítógép előtt... Akkor úgy látszik,ez is a babavárás velejárója.
4/12 A kérdező kommentje:
köszi Lányok,megnyugodtam hogy ez is valószinú nem komoly dolog,akkor nem agyalok rajta:-))))Boldog babavárást kivánok !
2010. febr. 11. 22:26
5/12 anonim válasza:
Masszíroztassátok meg apucival.
6/12 anonim válasza:
És még hogy fog fájni mindened minden reggel,minden alvásnál...:)
Boldog babavárást!
38hetes
7/12 anonim válasza:
Nekem is fáj már pár hete, most 27 hetes vagyok. A masszirozás jó ötlet, nekem is szokta masszirozni a férjem, olyan jól esik. De amint az előbbi hozzászoló is irta, még mennyi mindenünk fog fájni...
8/12 anonim válasza:
Nekem is fáj már 3-4 hete. Tágul a medencénk, készül a szülésre--> teljesen normális. Csak a maszírozás válik be. Illetve vmi illóolajról is hallottam, de többet nem tudok róla.
9/12 anonim válasza:
A masszírozásnak számtalan előnye van a terhesség során, csökkenti a fájdalmat, helyreteszi a szokatlanul terhelt izmokat, segít felkészülni a szülésre, segíthet megelőzni a terhességi csíkokat, lehet vele csökkenteni a láb ödémásodását stb. Alapszinten az is jó, ha valakit a férje megmasszíroz, szakszerű masszázsért pedig érdemes gyógymasszőrhöz fordulni. (Mondjuk e-mailben.) A masszázs a szülés után is hasznos, segíti a regenerációt, illetve enyhíti a szoptatás miatti hát- és derékfájdalmat.
Gyógymasszőr :-)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok!A masszázs jó ötlet,csak az én férjem nem nagyon tud,illetve hamar abbahagyja, ennyi elég is alapon:-)Boldog baba várást kivánok mindenkinek!
2010. febr. 12. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!