Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálam minden határérték?

Nálam minden határérték?

Figyelt kérdés

37 éves kismama vagyok. 10 évet vártunk erre a babára. Csupa rettegés ez a terhesség, amire a dokim is rátesz egy lapáttal. 12.heti ultrahangom tökéletes volt. Erre nem mondott semmit. A kombinált teszt eredményem:

Nyaki redő: 1,5mm-0,96 MoM

Papp-a: 2620 miu/L-1,26 MoM

Hcg: 103 Ng/mL-3,59MoM

Down számított kockázata: 1:270 (negatív)

Edwards számított kockázata: 1:50 000 (negatív)

Erre az eredményre azt mondta, hogy kérjek egy másik fizetős tesztet, mert született már beteg baba ilyen eredményekkel. Akkor minek a vizsgálat, ha negatív ellenére sem nem fogadják el??

Ma jött meg az AFP eredményem is: 0,75 MoM. Azt olvastam, ez is határérték. Csak jövő hét pénteken megyek a dokimhoz (aki kezdő de nagyon). Ha ezek leletek mellett a 19. heti genetikai ultrahang is jó, akkor ti vállalnátok az aminot? Sokat szenvedtünk ezért a babáért, nem szeretném elveszíteni!

2010. febr. 11. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is győri vagyok,és én Dúcz René-hez járok.Tudom esetleg neked ajánlani,nagyon aranyos,rendes és tapasztalt!!!Nekem magán orvosom,de a Liezen M. utcai terhesgondozóban szokott rendelni kedden és csütörtökön...

Sok sikert!Boldog baba várást!

25 hetes km

2010. febr. 11. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
én betüre pontosan ugyanabben a helyzetben vagyok mint te még a korom is stimmel és hogy 10 éve vártuk a babót az is. én hétfön megyek genetikai uh.ra a 18 hetesre utána fognak Budapestre küldeni szintén egy komoly genetikai vizsgálatra. az eddigi eredményeim nekem is jok ugyanugy mint neked és ha hétföi uh is jo lesz akkor 100% hogy az amnioba nem fogok beleegyezni. szerintem neked sem kell!
2010. febr. 12. 11:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is! Hogy micsoda véletlen!:) Írd meg majd légyszi mi lett az eredmény, nagyon kíváncsi vagyok. Amúgy hova valósi vagy?
2010. febr. 12. 11:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Szia A! Voltál ultrahangon? Mit mondtak?
2010. febr. 15. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia! 11.13 as vagyok ha rám gondolsz a kérdéseddeé hogy mi volt uh on. hát mindent rendben találtak legalábbis amit az itteni uh géppel lehet látni de márc 2.-án kaptam idöpontot Pestre a Sote-ra ott lesz egy komolyabb vizsgálat. nagyon eröltetik az amniocentézist de nem fogok beleegyezni már eldöntöttük. remélem minden oké lesz velünk mármint veletek is és velünk is!!!! boldog babavárást!!
2010. febr. 16. 21:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Persze h rád gondoltam! Neked is minden teljesen jó, és mégis erőltetik az aminot? Döbbenet. Nagyon szeretnék a kezüket mosni...Írok emailt.
2010. febr. 17. 06:31
 17/17 anonim ***** válasza:
ok várom az emailt!!!
2010. febr. 17. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!