Nálam minden határérték?
37 éves kismama vagyok. 10 évet vártunk erre a babára. Csupa rettegés ez a terhesség, amire a dokim is rátesz egy lapáttal. 12.heti ultrahangom tökéletes volt. Erre nem mondott semmit. A kombinált teszt eredményem:
Nyaki redő: 1,5mm-0,96 MoM
Papp-a: 2620 miu/L-1,26 MoM
Hcg: 103 Ng/mL-3,59MoM
Down számított kockázata: 1:270 (negatív)
Edwards számított kockázata: 1:50 000 (negatív)
Erre az eredményre azt mondta, hogy kérjek egy másik fizetős tesztet, mert született már beteg baba ilyen eredményekkel. Akkor minek a vizsgálat, ha negatív ellenére sem nem fogadják el??
Ma jött meg az AFP eredményem is: 0,75 MoM. Azt olvastam, ez is határérték. Csak jövő hét pénteken megyek a dokimhoz (aki kezdő de nagyon). Ha ezek leletek mellett a 19. heti genetikai ultrahang is jó, akkor ti vállalnátok az aminot? Sokat szenvedtünk ezért a babáért, nem szeretném elveszíteni!
Szia!
Én is győri vagyok,és én Dúcz René-hez járok.Tudom esetleg neked ajánlani,nagyon aranyos,rendes és tapasztalt!!!Nekem magán orvosom,de a Liezen M. utcai terhesgondozóban szokott rendelni kedden és csütörtökön...
Sok sikert!Boldog baba várást!
25 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!