28 hetes kismama vagyok, vaspótlásra Maltofer4-t kaptam. Más is tapasztalja ezt?
Figyelt kérdés
Hát..brutális a székletem (elnézést..:). Az hagyján, hogy sötétzöld, de borzasztóan nehezen tudok tőle "szabadulni", tiszta szenvedés, mióta szedem. A doki napi 2 adagot szedetne velem, ált. be is veszem, de van, hogy csak napi 1x. Ez nagy baj?2010. febr. 11. 13:20
1/8 anonim válasza:
nem hinném, hogy nagy baj, igaz én nem ezt szedem, hanem a neo-ferro-folgammát, ami állítólag erősebb és kérdezte a doki, hogy nincs-e székrekedésem tőle, mert akkor elég lenne a napi 1. de azért kérdezd meg a dokidat mit javasol
2/8 anonim válasza:
Huh, ennyire vérszegény vagy, hogy napi 2-t diktál beléd a doki?
Nekem teljesen jó volt a vérképem, csak a dokik és a család megnyugtatása végett szedtem a Maltofert, de csak napi 1x, reggel, kaja közben. Sok gyümit és zöldséget ettem, így nekem ilyen mellékhatásokat nem okozott.
3/8 anonim válasza:
hát nekem is ezt irták fel, igaz szülés után, de szoptatás alatt. hááát mit ne mondjak nekem 3at irt egy napra, egyet vettem be az egészből, és utánna azt mondtam h kösz. nem szedtem be.
4/8 A kérdező kommentje:
Doki szerint "egy picit" vagyok csak vérszegény. A vérvételes leletemen nagyon kicsit kevesebb csak az érték, mint a normál tartomány. Első gyerkőcnél is automatikusan felírta, ott egy kicsit ellinkeskedtem, mert nyári időszakban jó sok sóskát, spenótot ettem. Gondoltam, majd most..:) Erre tessék.
2010. febr. 11. 15:27
5/8 anonim válasza:
szia utolso vagyok. nem semmi h kicsi vérszegénységre irt kettő szemet. nekem a 3 szemet arra irta h szülés után két napig nem birtam felkelni, mert ha felkeltem akkor összeestem, azt mondték h épp nem esek a határ alá h vért kelljen kapjak.
6/8 anonim válasza:
Szegény.... Én ilyen esetben a 2-3 naponta 1 tabletta-módszert tartanám be. Hidd el, az is meg fog látszani a következő laboreredményen.
7/8 anonim válasza:
Nekem is ezt írta fel a doki, pedig a vérképem teljesen jó, nem vagyok vérszegény, de szerinte a méhlepény és a magzat oxigén ellátásában fontos a vas. Sajnos nekem sem vált be a gyógyszer, pedig elég rostot eszem, ha nem szedem nincs olyan nagy bajom, ha viszont szedtem 1 hét is eltelt, hogy nem tudtam elmenni wc-re, ha abba hagytam 2-3 nap és minden a régi volt. Most hetente 2 nap szedem csak be, akkor is csak 1 db-ot és még maradt Elevitem azt is veszek be heti 1 db-ot. Így egyenlőre nincs gond, és bízom benne, hogy a baba is megkap mindent amire szüksége van.
8/8 anonim válasza:
Én is a maltofet szedtem,de áttértem az Aktiferrin-re.Ebben több szem van és olccsóbb is.Ha továbbra is így kell szedned,egyél mellé magnézium pezsgőtablettát,ez meglágyítja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!