Terhességi kiütés ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A hasam és lábam teli van ilyen apró kis pöttyökkel, ami állatira viszket. Legszívesebben már lenyúznám a bőröm! :o(
Mit lehet ezekkel tenni? Körömvirágkrémmel kenegetem, de nem használ! A babának ettől nem lehet baja? 36+5 hetes kismama
2010. febr. 11. 12:56
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt de csak a hasamon, én hamar rájöttem mi okozza... aszalt epret ettem és az kivert, nekem is nagyon viszketett! Én felhívtam a védőnőt ő segített kideríteni mi lehet a kiváltó ok, vagyis az eper! azt mondta ha pár nap alatt nem múlna el akkor menjek el bőrdokihoz. hála az égnek nem lett rá szükség, mert miután nem ettem epret 3 nap és teljesen elmúltak a pöttyök!
szerintem ha bekened nem lehet baj, de ha nem használ és már több napja megvannak a pöttyeid akkor inkább keres fel egy dokit!
2/4 anonim válasza:
Én is azzal kentem és nem használt,nekem mikort megszültem csak utánna múlt el hiába kentem akár mivel,de ne nagyon kapard mert meg fog maradni a helye,hintőporozd kamillásal,naponta töbször az egy kicsit enyhitti a viszketést!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 11. 13:42
4/4 anonim válasza:
Szia!Nekem is voltak kiütéseim,engem a tojás ütött ki!Először a hasam,majd a combom lett tele piros foltokkal,első ránézésre mintha megcsipett volna valami.De gyorsan ki derült mi is volt az oka a piros foltoknak,és a viszketésnek.A doki el akart küldeni bőrgyógyászhoz,de végül nem mentem mert elmúlt.Azt mondta hogy esetleg az is okozhat kiütést,ha a máj,nem dolgozik rendesen.(36+4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!