Kriston féle intim tornát lehet végezni terhesen is? 21 hetes km.
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 08:09
1/6 anonim válasza:
igen, sőt csak használ elméletileg!
2/6 anonim válasza:
Igen.
én most kezdtem próbálkozni vele, mert sajnos a megfázásom-prüszkölések miatt el-elcseppen pár csepp vizelet. :( És akkora hasam és akkora tömegű babám még nincs, hogy ő legyen az oka. :)
24 hetes kismama
3/6 anonim válasza:
Szia! Igen, én is jártam a 34-ik hétig, és itthon is tornáztam elég sűrűn. Nagyon gyorsan szültem, nem tudom, hogy közrejátszott-e a torna, de szerintem igen:-).
4/6 A kérdező kommentje:
És kismamáknak külön feladatsorok vannak vagy ők is végezhetik azt ami a dvd-n van?
2010. febr. 11. 16:37
5/6 anonim válasza:
Szia, igen, én is végig intimtornáztam a terhesség alatt, és gyors szülésem volt. A gyakorlatok ugyanazok,de nagyon fontos, hogy terhesen nem végezheted hanyatt fekve, sőt ülve sem. A legjobb pozíció terheseknek az oldalt fekvés egy párnát tehetsz a térdeid közé, illetve négykézláb, könyök a padlón. Minél kevesebb terhelés érje a gátadat. Jó tornázást!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget:-))
2010. febr. 12. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!