Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ici-pici barnázás is baj?

Ketteske kérdése:

Ici-pici barnázás is baj?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, ma voltam UH-n, most este vettem észre a bugyimon, hogy az egyébként fehér folyásomba egy kis barnás vegyült. Ezzel rohannom kell dokihoz? Vagy nem nagy baj? Nagyon aggódom.
2010. febr. 10. 23:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
2 orvost is felhivtam, mind a kettő a fekvést javasolta, és hogy csak akkor menjek be, ha erősödik a vérzés....Ez a barnás izé reggel jött ki belőlem, kb (a régi pici 1,-Ft-os nagyságban) azóta semmi. Remélem minden oké lesz, majd még írok.
2010. febr. 11. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem akarnak újra hüvelyi ultrahanggal megpiszkálni. Ha van lehetőséged otthon maradni, akkor tényleg sok fekvés ajánlott és tilos bármit is megemelni, forró fürdőt venni és szexelni. Ha bármi van, akkor azonnal menj a dokihoz, ne hagyd magad lerázni. Egyéb esetben 8-9 hét körül kérd meg a dokidat, hogy vizsgáljanak meg ultrahanggal (addigra már hasi lesz). A 12 hétnél lenne legközelebb, de az nagyon távoli.
2010. febr. 11. 17:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Méhszájsebem van. :( Fogalmam sincs, hogy ez most mekkora baj, kivagyok....ma reggel megyek kórházba....
2010. febr. 12. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!