Ketteske kérdése:
Ici-pici barnázás is baj?
Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, ma voltam UH-n, most este vettem észre a bugyimon, hogy az egyébként fehér folyásomba egy kis barnás vegyült. Ezzel rohannom kell dokihoz? Vagy nem nagy baj? Nagyon aggódom.2010. febr. 10. 23:40
1/13 anonim válasza:
Én mennék a dokihoz de mindenesetre felhívnám az tuti!!
Inkább nézzen hülyének h hívogatom minthogy baja legyen a babámnak!!!
32 hetes kismama
2/13 anonim válasza:
Holnap ha tudsz menj dokihoz. Én is így tettem és nem volt felesleges az utam. Pedig nekem is éppen hogy barnásnak látszó volt. Kiderült, hogy haematomám volt(vérömleny)a baba mellett és emiatt veszélyeztetett terhes lettem az első harmadban, sokat kellett feküdnöm és kaptam rá gyógyszert is. Inkább derüljön ki mi van veled, nehogy késő legyen! Vigyázz magadra és amig nem jutsz el a dokihoz, addig no sex és fekvés!
3/13 anonim válasza:
nekem is éppen csak hogy látszott a bugyin, és azonnal mentem dokihoz, aki írt fel gyógyszert(duphastont), és fekvést javasolt. Jobb félni mint megijedni
4/13 anonim válasza:
Mindenképpen menj dokihoz. Bármilyen barnás folyás, legjobb esetben is figyelmeztetés valamire.
Ha vársz akkor lehet hogy elmegy a pici, mert rossz esetben sajnos lehet a vetélés előjele!
Irány a doki!
5/13 A kérdező kommentje:
A dokim azt mondta, hogy mivel tegnap voltam UH-n, akkor ott minden rendben van, és hogy a terhesek felének van valamiféle barnás maszatolása. No sex és ágynyugalom. így akkor rendben van?
2010. febr. 11. 09:41
6/13 anonim válasza:
Nem írtad, hogy milyen uh volt. Ha hüvelyi, akkor attól is lehetett.
Pihenj sokat!
7/13 anonim válasza:
Nekem is a terhesség elején volt barnázásom, de nekem írt fel a doki Utrogestan-t és Magnéziumot.
És egyébként két hetente kellett kontrollra járnom,ahol hüvelyi uh-val nézett meg illetve mindig meg is vizsgált és attól sosem volt vérzésem. Hát reméljük , biztos a dolgában a doki.......
Minden esetre feküdj sokat!
8/13 Vilcsianyuja válasza:
Nem volt citológiai kenetvételed? Nekem nemhogy barnázásom, hanem élénkpiros vérzésem lett tőle ott helyben, de a doki megnyugtatott, hogy ezzel semmi gond, írt fel Rutascorbint sebgyógyulás-serkentőnek. El is múlt szépen.
9/13 A kérdező kommentje:
Hüvelyi UH volt, és nem volt citológiám. Most fekszem, remélem ez elég lesz. Bár ha nem múlik estére, akkor bemegyek a kórházba. Köszi a válaszokat.
2010. febr. 11. 10:19
10/13 anonim válasza:
Abból baj nem lehet, ha elmész a dokihoz! Inkább! Alapvetően a barna nem jelent rosszat, de persze ez átválthat pirosba is, az már baj. Úgyhogy mindenképp mutasd meg magad orvosnak! Ne aggódj, valószínűleg nincsen semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!