Nem késő a vérvétel?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok és még uh-n meg dokin kívül más vizsgálatom nem volt! úgy értem olvasom itt hogy 7 hetesen vérvételen voltak. én 7 hetesen majdnem 8 hetesen voltam dokinál de nem kellett vérvételre mennem mert azt mondta majd a 12 héten!
nem késő?
2010. febr. 10. 20:43
1/7 anonim válasza:
Nem késő.Én sem voltam még sehol, csak uh-n.Vérvétel 12-ik héten lesz.
2/7 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem!Mindegy,hogy 8 vagy 12 hetesen van-e vérvétel!Nekem 9 hetesen volt!Teljes vérkép!Vércsoport meghatározás!Ennyi!20 hetes kismama
4/7 anonim válasza:
Én 11 hetesen voltam,pedig előtte 3 -szor is látott a doki.Ráérsz ne aggódj!
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2010. febr. 10. 21:04
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem késő az én nővérem 12 hetesen volt vérvételen most 17 hetes lesz jövőhéten és hétfőn volt vérvételen.
7/7 anonim válasza:
Szia.Én is már betöltöttem a 12 hetet, mikor voltam. Sőt nekem akkor duplán vették le a vérem, mert cukorterheléssel kötötték egybe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!