Másnak is csak hiányosan irogatják fel az UH eredményeket? Mit jelent az NTS 1,8 13. héten?
Figyelt kérdés
Nekem a 7. héten nézték a CRL-t. Most a 13. héten csak a BPD-t írták fel, de a CRL-t nem, sőt az összes többi mérnivalót sem. Miért van az, hogy mások egy UH során vagy 5 értéket kapnak, mert látom, hogy itt kérdezgetik, hogy melyik micsoda, énnekem meg ilyen hiányos infóim vannak. Ráadásul semmit sem mutatnak az UH-ból, meg a szívhangból. Ez máshol is így van? Gondolom magánrendelésen biztos nem, de meglep, hogy az "SZTK-s" rendelésen ez így megy, mert végülis ez nem pénzkérdés lenne.2008. aug. 22. 17:06
1/4 anonim válasza:
Szia. Az NTS a nyaki redőt jelenti. Egyébként az én papíromon is csak ez a két adat szerepel, pedig nekem a fogadott orvosom csinálta.
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is ilyen hiányosak az adatok, és még a pici szívét sem hallottam egyszer sem, pedig nekem is magándokim van! De képet azt mindig kapok.
19 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan lehet kérdezni és rászólni a dokira, hogy te is szeretnéd látni, sőt úgy veszem észre, ez már legtöbbször így megy csak.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért ez elkeserítő :-(
2008. aug. 24. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!