Mi vált be nektek gomba ellen? Mit írt fel a doki?
A dokim eddig a Canestent javasolta (kúpot), a 6-os csomag szokott is segíteni, de most nem elég! Lehet, hogy már nem reagálok a Canestenre...
Kellene valami csodaszer, mert borzalmas, hogy nem tudom kiűzni a gombát sehogy sem! :((
24 hetes kismama
:(
Én is most a canesten kezelést csináltam, mert nem volt időm dokihoz menni iratni vmi hasznosat...bár őszintén nem panaszkodok a canestenre, mert eddig (lekopogom) használt.
SZtem iratnod kéne másfajta gyógyszert, mert ez már nem elég neked.
Sajna a gombával 5 éve küzdök, mindíg 1-2 évente jön elő, de elmúlni teljesen, azt sose fog :(
nekem a Klion-D-t írta fel mindig, ez egy régi, de szerintem hatásos hüvelykúp. kb. 3x volt rá szükségem életemben.
ez is 6 napig tartó kezelés, úgy emlékszem.
azt nem tudom, hogy terhesség esetén is jó-e, vagy olyankor más kell.
Étrend változtatás!!
Nekem sem vált be most a canesten combi, a klion jó volt.
Köszönöm a válaszokat!
Ha tudtok még valamit, írjatok!
Sajnos antibiotikum kúra miatt jött ki a gomba ennyire. :(
Hiába szedtem a Normaflore-t...
Az étrendemen már nem tudok változtatni, mert a terhesség eleje óta, amikor az első nagy harcot megvívtam a gombával, átálltam a diétára, nem eszek szénhidrátot, napi max 1 szelet kenyeret csak, és tésztát sem eszem. Csak vizet iszom. Gyümölcsből is csak alma, meg pici narancs. Annyit elértem vele, hogy nem híztam semmit eddig, sőt, fogytam. De a gomba mégsem távozik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!