Ti hogy álltok hozzá a pocak fogdosása, pocak lefényképezése sok babona okoskodo dolgokhoz?
En nem szeretem ha tapizzak a pocakom, kivétel a férjem. En is ugy erzem hogy az mar az intim szferam. Nem kényességbol, amúgy is zárkózott típus vagyok. Ne fogsossanak :(
Anyosomtol vagyok ki teljesen, o szerintem semmit nem venne a baba szuleteseig, bele is szólt hogy miert veszek mar most rugdalozokat. De nem erdekel, nem vagyok babonás. Meg nem fogok nagy pocakkal vánszorogni az üzletekben azert mert o babonas.
amikor rúgkapált a bnők odatették a kezüket hogy érezni akarják :)
és fényképeztem a hasam otthonra
Nem szeretem ha valaki hozzámér, nekem az már túl közeli kapcsolat. Ez a privilégium a férjemé. Attól, hogy terhes lettem, még nem változott ez a dolog. Szerencsére csak 1-2 közeli ismerős, rokon volt aki meg szerette volna fogni, kérdés után megengedtem, mert nem akartam őket megbántani.
A nagy haja lesz, mert ég a gyomrod, meg hasonlóktól engem is a hideg rázott. Volt egy szomszéd néni, aki nem nézett rá az egy hónapos kisfiamra, nehogy szemmel verje...
Idegeneknek termeszetes hogy nem engedem,de a szuleim es a parom szulei se tapizzak,talan a nagyik neha neha megtapizzak,de amugy csak a ferjem es a kislanyaim.Ok mimdig puszilgatjak,a ferjem mikor jelez neki akor hopp odapattan es ugymond mar egyutt jatszanak.A lanyaim(3,5 es 2,5 evesek)odarakjak a jatekaikat,enekelnek neki de fokent a nagyobb.Nekunk 13 heten mondtak hogy futyis,22 heten tenyleg bebizonyosodott mert latszott a kukac,igy en nem mar vasarolgattan onnantol kezdve.Na akkor lenne nagy meglepi ha lany lenne :D.Vegul is a szobaja fiunak lanynak is jo,a tesoitol meg lennenek ruhai:).De ugyis kisfiu lesz.Es igen en is fotozom a pocakom de nem minden heten,a lanyaimnal is igy volt.Es az en hasam akkora hogy mar hittek azt hogy ikrek pedig elvileg kicsi baba lesz:D
36+3 khm es ket kislany anyukaja
Nekem nem szoktàk fogdosni ( második terhességem), férjem és kisfiam szokta. Ha barátnőm, bátyjám, egyéb személy meg szerette volna fogni, érezni milyen, ahogy rúg a baba, megkérdezte szabad e és megengedtem.
Idősebbik nénik nem szoktak ijesztgetni, inkább örömüket fejezik ki általában. Anyósom szokott olykor számomra nem releváns tanácsokat adni, de udvariasan meghallgatom, nem szívom fel magam rajta. Végülis normális, hogy ő azt tartja helyesnek, ahogy neki tanították 40 éve.
Utáltam mikor simogatták a hasam, gyorsan le is szereltem őket.
Babonákkal nem foglalkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!