Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kis szombat délutáni...

Egy kis szombat délutáni tippelős?

Figyelt kérdés

Hét,nem,esetleg plusz kg? Második baba :)

[link]

2015. febr. 7. 13:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
37.hét fiú
2015. febr. 7. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Na nehogy már a kérdezőnek szégyellnie kelljen magát a csíkokért! Ez genetika, nem pedig kenegetés kérdése. Aki hajlamos rá, az kenheti arannyal is, akkor is lesznek csíkjai. Egy gyerek megszületéséért nem nagy ár, ha csíkos lesz vkinek a hasa.

A kérdésedre válaszolva: szerintem 37. hét.

2015. febr. 7. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

Elso vagyok, akinek a valasza toroltetve lett es nem ertem miert... odairtam, hogy nem akarom bantani. Semmi banto nem volt. Azt irtam, hogy ezt nem kellene reklamozni... termeszetesen szegyellni sem kell, ahogy irtam, nem tehet rola...

es igen, szultem mar ket gyereket, harmadikkal vagyok varandos. Nekem is repedt a hasam az elsonel, de valahogy elmult. Fogalnam sincs miert vagy hogyan.

Amugy nem ertem milyen jogon toroltek a valaszomat, mert semmi tragar nem volt benne, sem banto...

2015. febr. 7. 15:11
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
39. hét, kisfiú
2015. febr. 7. 15:17
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Kedves válaszoló én nem töröltem a válaszod mielőtt esetleg arra gondolnál,hogy én voltam!!!

Sajnos a csíkok ott vannak ha akarom ha nem,így nem tudok mást tenni mint elfogadni magam így ahogy vagyok.Mivel a férjemet egyáltalán nem zavarja ezért engem sem érdekel!! :)

És ha ránézek a kisfiamra nem is érdekel h ,,ő miatta,, lettem ilyen,nekem az a fontos,hogy ő egészséges és imádom minden porcikáját :)

No válaszolok akkor:

35. hétben vagyok,és kislányom lesz :D

És eddig plusz 10-11 kilónál tartok.

2015. febr. 7. 15:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Ja és mindenkinek ment a zöld kéz!!!
2015. febr. 7. 15:26
 17/17 anonim ***** válasza:
75%

Az első terhességemnél iszonyatosan paráztam, hogy jaaajj, mi lesz ha csúnya csíkos leszek, ha elhízok stb..

Aztán 25 hetesen megindult a szülés, és... Utána azt kívántam, hogy bár repedt volna szanaszét a bőröm, bár híztam volna 30 kilót, csak maradt volna életben a babám.

Most 3 hónapos terhes vagyok, és lexarom, hogy hogyan fogok kinézni, ha kövér, csíkos, lógó mellű leszek, az sem érdekel. A babámért bármit bevállalok.

2015. febr. 7. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!