Egy kis szombat délutáni tippelős?
Lány,38. hét.
Engem is lesokkolt a kép:(
Látom az első választ töröltetted, ő nem én vagyok.
2.
De volt benne igazság...
volt előttem egy válaszoló, akinek a válaszát valaki töröltette. nem szeretett volna megbántani, csak azt írta hogy nagyon szétrepedt a bőröd, és hogy ő a helyében nem mutogatná!
ennyi volt, de valaki töröltette, ezért nem látod a legelső választ!
Jaaa így már világos.
Hát sajnos genetika van benne,egyébként hozzáteszem,hogy az első terhességem alkalmával repedtem szét ennyire.Kentem én állandóan,de repedt akkor is.Most a második terhesség alatt egy új csíkom sem lett csak a régiek lilultak vissza.Sajnos erről nem én tehetek,ezért meg nem fogok szégyellni magam és takargatni.Én büszkén vállalom a terhességeim nyomát,nincs ezen semmilyen szégyellnivaló!!Szerintem a válaszoló nem szült még gyereket és így fogalma sem lehet arról,hogy milyen lehet büszkén viselni egy ilyen nyomot! :)
Várok még pár tippet és elárulom :)
37-38 hèt fiú?
Sajnos tènyleg úgy van,ha valaki hajlamos a csìkokra,kenheti akàrmivel.
Èn is csìkos lettem a kisfiammal,pedig első gyerek,nem hìztam sokat,csak a hasam volt hatalmas,ès màr akkor kentem mikor mèg el sem kezdett nőni a pocim. Egy ideig nagyon zavart,de aztàn úgy voltam vele,ha ez az àra hogy lett egy ilyen tünemènyem,àm legyen. Nemsokà szeretnènk kistesót,tudom hogy mèg csìkosabb leszek,de ez ezzel jàr.
Kedves kèrdező,gratulàlok a babàhoz,könnyű szülèst ès jó egèszsèget kìvànok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!