Nezzetek meg a tesztem. Ti is latjatok halvanyan?
Keddre nem varom,27. En volt pem.tuti majd meghalltam ugy fajt a hasam.
Azon a teszten dereng valami ami egyedul van a kepen,csak osszehasonlitaskepp melle raktam ket full nega tesztet.
Az elso facelle,tegnap esti.egesz jol lathato,eloben legalabbis.
Az also szinten x-epil ma delelotti...ezen is van valami de irto halvany.szoval nem tudom.marad a varakozas.mondjuk ma reggel teaztam lefekves elott,elotte megittam egy 3 decis colat is meg hazafele,plusz a viz amit bevedeltem melo vegen...10 kor fel kellett kelnem pisilni akkor csinaltam.lehet azert lett ilyen halovany.meglatjuk.par nap es kiderul.
Egyreszt azert tesztelek mert ugy erzem sikerult.masreszt azert is mert mult ejjel is egy roli 10 esevel csomagolt cukrot,csomo olojat (3×5l\doboz) kellett emelgetnem.szeretnek vigyazni magunkra amennyire lehet de feleslegesen nem.szeretnem a fonokom haragjat kivivni.
Es en tudtam :) :) :)
Gratula, mondtam én, hogy lesz itt valami :)
(én írtam, hogy novemberben olyan lett az első tesztem mensi előtt 2-3 nappal, mint neked, mostanra már 17 és fél hetes :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!