Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nezzetek meg a tesztem. Ti is...

Nezzetek meg a tesztem. Ti is latjatok halvanyan?

Figyelt kérdés

[link]

Keddre nem varom,27. En volt pem.tuti majd meghalltam ugy fajt a hasam.

Azon a teszten dereng valami ami egyedul van a kepen,csak osszehasonlitaskepp melle raktam ket full nega tesztet.

2015. febr. 7. 05:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2015. febr. 9. 07:29
 22/25 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Az elso facelle,tegnap esti.egesz jol lathato,eloben legalabbis.

Az also szinten x-epil ma delelotti...ezen is van valami de irto halvany.szoval nem tudom.marad a varakozas.mondjuk ma reggel teaztam lefekves elott,elotte megittam egy 3 decis colat is meg hazafele,plusz a viz amit bevedeltem melo vegen...10 kor fel kellett kelnem pisilni akkor csinaltam.lehet azert lett ilyen halovany.meglatjuk.par nap es kiderul.

2015. febr. 9. 14:48
 23/25 anonim ***** válasza:
Mind a kettő úgy negatív, mint annak a rendje. De hihetetlen, hogy miért tesztel valaki minden nap ötöt. Én értem, hogy nagyon szeretnél babát, de ezzel csak stresszeled magad. BTW pont azért késik a végén, mert stresszelsz.
2015. febr. 9. 17:04
 24/25 A kérdező kommentje:

Egyreszt azert tesztelek mert ugy erzem sikerult.masreszt azert is mert mult ejjel is egy roli 10 esevel csomagolt cukrot,csomo olojat (3×5l\doboz) kellett emelgetnem.szeretnek vigyazni magunkra amennyire lehet de feleslegesen nem.szeretnem a fonokom haragjat kivivni.

[link]

Es en tudtam :) :) :)

2015. febr. 9. 18:03
 25/25 anonim ***** válasza:

Gratula, mondtam én, hogy lesz itt valami :)

(én írtam, hogy novemberben olyan lett az első tesztem mensi előtt 2-3 nappal, mint neked, mostanra már 17 és fél hetes :))

2015. febr. 9. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!