Nezzetek meg a tesztem. Ti is latjatok halvanyan?
Keddre nem varom,27. En volt pem.tuti majd meghalltam ugy fajt a hasam.
Azon a teszten dereng valami ami egyedul van a kepen,csak osszehasonlitaskepp melle raktam ket full nega tesztet.
Kitartást kedves Kérdező!
Én a nemvárt után EGY héttel teszteltem pozit,sőt kettőt is. Addig nekem is negatívak lettek a tesztek. Remélem, Neked nem kell ennyit várni. Drukkolok! Majd írj, hogy mi lett! Nem várt után csináld Te is, most még korán voltál.
Tudom,hogy koran volt.de olyan nehez varni.igyekszem kivarni a hetfo,keddet...matol mar megyek meloba igy talan konnyebb lesz.
Ejjel dolgozom akkor amikor delutan felkelek az szamit reggeli vizeletnek ugye?
Gratulalok neked is :)
En is en is en is en is.......
Nekem azert van rossz tapasztalatom halvany tesztekkel.decemberben volt egy rakat halvany tesztem.ennel azert erosebbek de nem volt egyik sem.az az igazi autan par nap utan,mar a nemvart napja is elmult mikor hol nega lett hol irto halvany es meg is jott....:( a holnapi napom ugy is gyorsan eltelik mivel a felet attalszom...vagy a haromnegyedet inkabb.irto sokat tudok aludni.es aztan mar hetfo lesz.Hetfon pedig mar egyertelmunek kell lennie ha minden jol megy.
Most foztem magamnak kavet de olyan nem Jol esik...ez az egyik legfurcsabb tunetem....en mindig rengeteg kavet iszok.
13:03-as vagyok.
Én is éjjeles voltam mikor késett, teszteltem, délután mikor felébredtem de negatív lett. Aztán megvártam a délutáni szakot, reggel pisiltem és pozi lett. Nem hittem el, másnap megint csináltam és az is pozi lett. Kitartást! Előtte nekem is volt 3 full nega tesztem,és lásd, csoda történt. Kívánok Neked mielőbbi pozitívat!
(Én nem bírtam a melót, mert mindig álmos és fáradt voltam, már itthon vagyok.) Bocsi h hosszú voltam.
Nekem is ugyanilyen volt 3 napja..
Tökre megörültem,még ide is feltettem.
Másnap és két nap mulva negativ lett..
De nyilván ha erősödik holnapr vagy hétfőre,akkor örülhetsz!
Miylyen teszt? one step? Az enyém olyan volt...
X-epil teszt.az utca sarkan rossman van...nagy a kisertes :)
Most azon filozok,hogy megcsinaljam e ma vagy varjak holnapig...most fekszem el alszom 7-fel 8 ig...eleg lehet...aludtam mar ma es megtudtam allni mikor felkeltem de olyan kivancsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!