6. Hétben járok.2x voltam ultrahangon látni lehetett a petezsakot tegnap délután pisilés közben a WC papír véres volt picit. Ma elmentem az orvosomhoz és ő azt mondja korai vételesre gyanakszik?
Figyelt kérdés
Csináltunk ultrahangot amin már csak picit volt látható a petezsak és az orvos azt mondta másr nagyobb változást kellene látnia? Szerintetek elvetelek vagy csak lassan fejlődik a baba?2015. febr. 5. 11:33
11/16 A kérdező kommentje:
Véletlen írtam így nem azért mert fogyatékos lennék.. De köszönöm hogy szóltál;)
2015. febr. 5. 12:32
12/16 anonim válasza:
Vesszőt is csak véletlenül nem használsz, ugye?
13/16 A kérdező kommentje:
Te jó ég! Ez most komoly? Milyen beteg ember vagy? Nekem ennél a problémánál van nagyobb is.. Szánalom.
2015. febr. 5. 12:44
14/16 anonim válasza:
Az a baj, hogy okosabbak csak akkor leszünk a vérvétel után is, ha extrém alacsony a hcg. Ha normális betöltött 5 hetes adatot kapunk, még akkor sem tudjuk meg, hogy nincs-e baj, hiszen x. tempóban kezd el kiürülni. Szal szerintem reális lenne bő egy hét (inkább 2) múlva egy újabb uh. Ha addig nincs vérzés szuper. Ha van, még akkor is próbálkoznék progeszteron pótlással, hátha!
15/16 anonim válasza:
Nekem is volt vérzésem a 7 hetes terhesen. Előtte nem is mutatta ki a teszt, hogy gyereket várok, így azt hittem, menstruálok, de egy napig tarott mindössze. Rá egy hétre derült ki csak, hogy érkezik a baba, elmentem nőgyógyászhoz, jól rámijesztett a vérzés miatt... De most minden rendben, már félidős vagyok. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos tegnap elvetéltem. Szerencsére nem kellet muteti beavatkozás szépen kitisztultam. Kérdezném meddig fogok vérezni? És mikor szabad újra próbálkozni? És szeretkezni??
2015. febr. 8. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!