6 hetes terhes leszek, eleg nehezen birom. Hanyingrem van, hanyok sokat faj a fejem es a hasam. Ejjel alig tudok vmit aludni. Piritoson kivül semmit se tudok enni. Valaki van meg igy? Egy ket jotanacsot ellfogadnek ami segitene
Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 10:46
11/21 anonim válasza:
Ja, es ha esetleg savas lennel, nekem az abonett csodat tett! Olyan jo lett tole a gyomrom, azota is minden reggel azzal inditok :) annyi, hogy en tul szomjas lettem tole, es sokat ittam ra, amitolaztan meg hanyingerem lett :DDDD de attertem a simarol a zabos abonettre, es arra mar nem szomjazom meg annyira :) hatha segit neked is
12/21 A kérdező kommentje:
Nem ilyen savas problemaim nincsenek meg egyelore, de koszi a tanacsot :)
2015. febr. 5. 11:48
13/21 anonim válasza:
Ne felj, minden rendben lesz :) azt mondjak, az eros rosszulletek eros terhesseget jeleznek, ugyhogy kicsit azert lehet neki orulni :D tudom, hulyen hangzik :D de ahogy mar irta mas is, ilyen nagyon eros nem sokaig lesz, akkor se, ha nagyon elhuzodik. Idovel enyhul es max neha visszater, neha hanysz egyet, de ilyen kemeny csak max 1 honap! :)
14/21 A kérdező kommentje:
Tudod kellemetlen is joforman semmire se vagyok jo, alig tudok vmi kicsisegeket is itthon ellvegezni. De remelem igy lessz ahogyan irtad :)
2015. febr. 5. 11:51
15/21 anonim válasza:
Ne is mondd, en is rendesen szegyelltem magam, hogy szo szerint SEMMIRE nem voltam alkalmas, meg beszelgetni se volt kedvem a parommal. Komolyan ugy voltam vele, ha ezt kibirja a kapcsolatunk, akkor mindent :D hidd el, ezen majdnem mindenki keresztul megy! Tok normalis, es neked most nincs is mas dolgod, csak hogy pihenj :)
16/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedul :D mintha a parom hallanam, nincs Neked egyebb dolgod csak pihenj :)
2015. febr. 5. 11:59
17/21 anonim válasza:
Na latod :D a masodik trimeszterben majd visszajon az eleterod, nagyon szuper lesz, aztan a harmadikban megint nehezsegek jonnek :D de legalab akkor mar latod a fenyt az alagut vegen :D
18/21 anonim válasza:
8. héttől a 14. hétig végig hánytam. volt olyan 4 nap, hogy fel sem bírtam kelni az ágyból, minden kijött, ha megmozdultam már attól is. Férjem jeget hűtött nekem és azt szopogattam, illetve a cola-t ittam, de az nekem csak akkor segített már amikor jobban voltam, és már csak émelyegtem. Amúgy a savtól van, hormonálisan termel most több savat a gyomor. Abonett tényleg jó, ha meg bírod enni, de én nem bírtam még azt sem. Víztől kezdve minden kijött. kb megmaradt szerintem 2 dl víz bennem naponta. Aztán szépen jobb lett, de még most 21. héten is ég a gyomrom felpolcolom a párnám úgy alszom. A cola-t ihatsz nyugodtan semmi olyan nincs benne, amitől a babának baja lenne. Foszfor van benne ami esetleg annyira nem jó, de ha szeded mellett a vitamint akkor nem lesz gond a Ca felszívódással, mert azt tudja jelentősen felborítani. Aspartam pedig bizonyítottan nem okoz sem rákot sem, semmit abban a mennyiségben amit megiszol, eszel. Pont erről írom a szakdogámat.Csak volt pár tudományosnak mondott vizsgálat erről, de már régen bebizonyították, hogy beteg patkányokkal dolgoztak, és olyan mennyiséget adtak amit ember nem eszik meg egy nap alatt.
19/21 anonim válasza:
6 hetesen kezdődött az émelygés és a kajaundor. Kiflin és kefíren éltem a 10. hétig. Utána megjött az étvágyam, pár napja érzem, hogy már nem vagyok farkasséhes.
20 hetes vagyok és 7 plusznál járok. Azért az durva, most nagyon odafigyelek.
20/21 A kérdező kommentje:
De mostmar jobb nem?
2015. febr. 5. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!