6 hetes terhes leszek, eleg nehezen birom. Hanyingrem van, hanyok sokat faj a fejem es a hasam. Ejjel alig tudok vmit aludni. Piritoson kivül semmit se tudok enni. Valaki van meg igy? Egy ket jotanacsot ellfogadnek ami segitene
Szia, átérzem a helyzetet, én is így voltam. Próbáld ki a narancsot, de készülj fel, hogy nem biztos, hogy neked is jó, nekem még több savat csinált, és ezzel együtt jó kis savas hányást :/ De anyukámnak anno pl. szintén ez volt a jó, szóval embere válogatja. Ami nekem rengeteget segített, és másoktól is gyakran hallom, az a hideg kóla. Rejtély, hogy miért, nem is szoktam kólát inni szinte egyáltalán, de az első trimeszterben életmentő volt. Jó, nem szabad napi 2 litert meginni, de 1-2 pohártól nem lesz semmi bajotok. Ha bánt a szénsav, picit vizezd fel, úgy enyhébb, én is így ittam. Amúgy meg pirítós, nálam üres zsömle volt még, és a fagyi is sokat segített. Illetve sose várd meg, míg üres lesz a gyomrod, mert úgy sokkal rosszabb. Leveseket próbálj még kis mennyiségben, illetve ha bírsz, menj ki egy kicsit a levegőre, a friss levegő is nagyon jó.
Ennyi jutott eszembe, ami nekem segített, remélem beválik belőle valami. Kitartás, én jól a 14. hét után lettem csak, de ennyire szörnyű, amit leírtál "csak" 2-3 hétig volt, utána már azért jóval elviselhetőbb lett. Persze tudom, ilyenkor ez is egy örökkévalóságnak tűnik.
17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!