Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhesen valamit...

5 hetes terhesen valamit szedhetek az allergiámra?

Figyelt kérdés
Már megőrülök annyira viszket a szemem, folyik az orrom,tüsszögök:-( Loranot szedtem eddig az olyan jó volt de most azt nem lehet. Meg szemcseppet azt lehet használni?
2008. aug. 22. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Dokival beszéld meg.
2008. aug. 22. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Így van, doki véleményét kérd ki!
2008. aug. 22. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! én is küzdök vele,de úgy gondolom a parlagfű szezont ki lehet bírni minden gyógyszer nélkül! szemcseppet nem tudom milyet lehet használni!ha kibírod, hogy nem vakarod,akkor nem is lesz gond vele!! orrspayt meg tengervizest használhatsz!gyógyszertárba bemész, közlöd, kismama vagy és allergiára keresel orr sprayt! elvileg homeopátiás gyógyszert lehet szedni,de én azokat sem veszem be, mert lassan vége a szezonnak! most sem kapok levegőt és a fülem is be van dugulva,de megpróbálok nem foglalkozni vele! sokat trüsszögök,de ezt is úgy fogom fel, hogy a babám tuti nem fog összerezzeni amikor már megszületett,ha valaki trüsszent mellette:) ez van sajnos:( bele kell törődni és pozitívan hozzáállni!!

Sok sikert és kitartást!

Üdv:24.hetes Kismama:)

2008. aug. 22. 11:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Próbálok hősiesen kitartani de nagyon gyötör mert nemcsak a parlagfűre vagyok allergiás hanem minden virágzó fára,fűre,gyomra,gabonára és mivel vidéken lakom körülöttem rengeteg van ezekből:-(
2008. aug. 22. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Rinolight kezelést, bár írtad, hogy nem Pesten laksz nem tudom milyen messze.( a férjemnek nagyon bevált) Homeopátiásak közül az oscilococcinum és a coryzalia ami segíthet.
2008. aug. 22. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!