Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12/ 2 uh méretei: crl:5,8cm...

12/ 2 uh méretei: crl:5,8cm bpd:1,9cm ac:6,4cm fl:0,9cm nuchalis redő 1mm. Jók ezek a méretek ugye?

Figyelt kérdés
Annyit kérdeztek kérem-e a genetikai vérvételt,ők bajt nem látnak,így hát nemkértem ,remélem jól döntöttem!?
2015. febr. 4. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:
A méretek jók, a tarkóredő mérete is rendben van. ilyenkor felesleges is lenne a vérvételt kérni. Boldog babavárást.
2015. febr. 4. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, nekem 12+3 hetesen volt a genetikai UH, mivel nekem is tökéletes volt minden érték, én se kértem a vérvételt. Azt hiszem nekem 1,2 mm volt a tarkóredő, az is bőven jó, minden méret rendben volt, orrcsont szépen látszott, így nem éreztem szükségesnek. Nekem azt mondták., hogy háromnegyed részben úgyis az UH-t nézik, ha az jó, akkor valószínűleg semmi baj. Amúgy is csak egy arányszámot adnak meg a vérvételt követően, azzal szerintem nem sokra megy az ember.
2015. febr. 4. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!