Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki a...

Van itt olyan kismama, aki a 20. hét környékére már 10-12 kilot szedett fel?

Figyelt kérdés

Èn nagyon el vagyok keseredve emiatt. 54 kiloval kezdtem ès a 19. hèten màr 64 kilo vagyok most. Mi lesz ennek a vége?

Az első terhességem alatt 20 kilot híztam, de szoptatàs utàn elkezdtem komolyan diétàzni ès a végén 10 kiloval lettem kevesebb mint teherbeesés előtt. Csak ez az egy nyugtat. De vajon sikerül e majd most is? Volt màr hasonló tapasztalatotok?

2015. febr. 3. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
jelen :) én kb 20hetes lehettem mikor közel 18kg plusznál jártam. a végére 25kiló lett. nem szoptattam sokáig, így amiatt nem fogytam, sőt a sikeresség érdekében még híztam is. most fél éves a fiam még mindig van rajtam plusz 10kiló. de ez hozzáállás kérdése. én nagyon lusta vagyok tornázni. elvégzem a házimunkát, a gyereket ellátom rendesen, és mikor van egy kis szabad időm azt pihenéssel töltöm :)
2015. febr. 3. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
szinten 54 kgrol indultam, 30. héten már 70 kg voltam. Végül 76-al mentem szülni. 10 kg ment le szülésnel. a 6. het ota tornazom ket naponta 30 percet, meg ugye szoptatok. most 60 kg vagyok, tehat fel ev alatt lement még 6 kg pedig a tej.miatt zabalok mint egy diszno :) csak hat az ejszakazas, a szoptatas sok kaloriat el visz....jo eselyel a baba egy eves korara visszanyerem a versenysulyom. szoval fel a fejjel, a cukrodra nagyon vigyazz de ne stresszelj a dolgon :)
2015. febr. 3. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:

53 voltam mikor megtudtam hogy terhes vagyok. mivel nem voltam rosszul sose, ezért ettem állandóan még akkor is amikor nem is voltam éhes, vagy ha csak unatkoztam, itt rontottam el sajnos.

most 28 hetes vagyok és már 68 kg :(

2015. febr. 4. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!